Prøv 5G gratis,
når du er klar.

Den 7. september åbnede TDC deres 5G-mobilnetværk med 80% dækning i Danmark, og i uge 40 påbegynder Telenor og Telia udrulningen af deres fælles 5G-mobilnetværk.

For at du kan få glæde af 5G kræver det, at flere forhold er på plads:
– Din mobiltelefon skal være ”5G ready”
– Dit SIM-kort skal også være det. Det er de fleste 4G SIM-kort, men 2G og 3G SIM-kort er ikke
– Frekvensen for dit teleselskabs 5G-mobilnetværk skal matche med din 5G ready mobiltelefons forberedte 5G-frekvens
– Endelig skal du sørge for at være indenfor dit teleselskabs 5G-dækningsområde

Begrænset nytte af 5G på kort sigt

De fleste har endnu ikke forholdene på plads, men de fleste har heller den store gevinst ud af at anskaffe sig adgang til at bruge 5G lige nu. F.eks. gør det ikke den store forskel i praksis, om du modtager lyden i et opkald med 1 millisekunds forsinkelse med 5G eller med 35-45 millisekunders forsinkelse med 3G/4G.

TDC har lovet 90%’s 5G-dækning med udgangen af 2020. Samtidig vil Telia, Telenor og 3 for alvor være gået i gang med deres udrulninger. Udsatte 5G-frekvens-auktioner forventes at afholdt inden udgangen af 2020, og Apple forventes at shippe deres første 5G mobiltelefoner i løbet af november 2020.

Vi tilbyder en gratis 5G-test, når du er klar

Allerede i dag kan vi tilbyde 5G-abonnementer til vores kunder. I løbet af 4. kvartal anskaffer vi desuden en række 5G mobiltelefoner. Dem vil vi gerne stille rådighed for gratis afprøvning i en periode, hvis din  virksomhed er interesseret i at teste 5G.

Kontakt mig om gratis 5G-test

Er du interesseret i 5G-abonnementer eller i at teste 5G mobiltelefoner i en prøveperiode, så ring til os på 88887777. Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.