Nyhed

Nye muligheder med integration af Salesforce med Mitel Contact Center

Et nyt samarbejde mellem Dstny og Arpedio giver virksomheder muligheden for at skærpe kundeoplevelsen. Når de automatiserede forretningsprocesser i Salesforce kombineres med omnichannel-kundehåndtering i Mitel Contact Center, kan salg og kundeservice løftes til et hidtil uset niveau.

Virksomheder kan nu se frem til at kunne betjene nye og eksisterende kunder med komplet 360 graders overblik i realtid. Arpedio tilbyder et bredt spektrum af ydelser i Salesforce CRM bl.a. automatisering af kritiske forretningsprocesser, samt at data gøres transparent for at sikre beslutninger tages på det rette grundlag, mens Dstny udbyder Danmarks måske mest komplette ægte omnichannel kontaktcenter fra Mitel, der gør den digitale kommunikation med kunderne i alle kanaler enkel og overskuelig.

”Vi ser, at behovet for integration, telefoni og kommunikation med Salesforce vokser hos virksomhederne – i takt med den øgede digitalisering og fokus på optimering af kunderejsen. Derfor er vi glade for at tilbyde nye og eksisterende kunder denne meget konkurrencedygtige løsning sammen med Arpedio,” udtaler Thomas Jeshøj, salgsdirektør hos Dstny.

Samarbejde skaber bedre løsninger
Grobunden for samarbejdet startede ud fra et fælles ønske om at tilbyde erhvervslivet en helstøbt og komplet integreret løsning, hvor kundedata fra de to systemer sammen giver danske virksomheders sælgere og servicemedarbejdere bedre overblik og bedre mulighed for at agere mere relevant i realtid i dialogen og betjeningen af kunden, og så kunderne oplever at blive betjent hurtigere og mere optimalt.

”Korrekt kundedata er en essentiel og værdifuld ressource for at kunne forstå kundernes adfærd og behov. Systemintegrationen med MiContact Center koblet med Arpedios erfaring inden for best practise salg og kundeservice processer, skaber de vigtigste rammer for, at virksomheden kan blive en succes overfor egne kunder. Med dette partnerskab har vi mulighed for at skabe automatisere arbejdsprocesser og dermed gøre data tilgængelig på tværs af de relevante kommunikationskanaler,” pointerer Arpedios direktør for salg og forretningsudvikling Mette Dreier.

Integration giver et væld af nye muligheder
Både Salesforce CRM og MiContactCenter indeholder endeløse moduler og funktioner, og med Arpedios og Dstny’s partnerskab får virksomhederne mulighed for at skabe unikke og skræddersyede løsninger, der kan levere betydningsfuld værdi til kunderne. ”Ved at kunne trække på hinandens styrker indenfor tekniske og automatiserede salgsunderstøttende processer sikrer vi, at vores kunder får designet de bedste og mest hensigtsmæssige løsninger til deres kunder,” siger Arpedio adm.dir. og grundlægger, Ulrik Monberg. Thomas Jeshøj, salgsdirektør hos Dstny, afslutter: “Jeg glæder mig til at se de integrerede løsninger i aktion – og se, hvor meget mere værdi, der skabes hos vores kunder og deres kunder.

Det kan give nogle helt nye oplevelser, som ikke er set på det danske marked.”

Sådan virker integrationen af SalesForce

Arpedio og Dstny tilbyder dansk erhvervsliv rådgivning og skræddersyede løsninger, der integrerer Salesforce og telefoniløsningen MiContact Center. Det betyder, at data fra kommunikationen med en kunde fra alle virksomhedens kommunikationskanaler – SMS, e-mail, chat, telefoni og sociale medier – samles i MiCC-platformen. Gennem systemintegration bringes data i spil med f.eks. kundedata fra Salesforce CRM og/eller ERP-systemer, så en sælger eller en servicemedarbejder har overblik i realtid over alle relevante data om kunden og kan håndtere kunden optimalt.

Arpedio er en tech virksomhed der understøtter salgsprocessen samt tilbyder et bredt spektrum af konsulenterydelser til Salesforce.com. Vi har udviklet unikke Salesforce AppExchange løsninger til komplekse B2B salg og account management, som udnytter virksomheders best practices og gør det tilgængeligt for alle kundeorienterede medarbejdere. Vi specialiserer os i sales excellence og digital transformation, hvilket støtter vores kunder i at optimere salgsprocesser og best practices til digitaliserede, automatiserede strømlinede processer, transparens og effektivitet.

Website: https://arpedio.com

Dstny a/s udbyder telefoniløsninger, mobiltelefoni, internet, netværk, Wi-Fi, IT-infrastruktur og integration som hosted services – både som totalløsninger og delløsninger integreret med eksisterende systemer, PBX’er, cloud-services, mailklienter og back office-servere. Dstny drifter og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og opdaterede med avancerede enterprise-level sikkerhedsløsninger. Med hele paletten af ydelser til rådighed kan Dstny tilbyde nogle helt unikke løsninger, der hjælper dansk erhvervsliv og den offentlige sektor med at minimere omkostninger og optimere kundeoplevelsen.

 
 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om en løsning til dit firma?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.