Ascot Hotel

valgte Dstny…

…fordi de ville have en totalleverandør
med kompetencerne i orden

Ascot Hotel ligger i hjertet af København med i historiske rammer, hvor de servicerer gæster, der spænder fra turister til både danske og udenlandske forretningsfolk.

Vi har passet Wi-Fi og netværk for Ascot Hotel i mange år, og siden januar 2019 har Ascot Hotel fået telefoni på toppen af deres løsning. Det betyder, at deres telefoni er integreret med deres andre hotelsystemer.

De fire nøglekompontenter

Wi-Fi as a service

Høj oppetid og adgang overalt på hotellet inkl. 144 værelser

Connected Guest

Intelligente optimerede processer, der frigør tid til gæsterne

Telefoni

Connect 3.0 er integreret med hotel IT-systemet Opera

Infrastruktur

Designet til hotellets og gæsternes behov for hastighed og adgang

Integreret telefoni og netværk giver mere tid til gladere kunder

Ascot Hotels integrerede telefoni– og netværksløsning gør hverdagen lettere for både personale og kunder.

Det er ikke kun vigtigt for hotellets personale og direktion, at deres Wi-Fi har høj oppetid, hastighed og tilgængelighed. Wi-Fi performance har også betydning for gæsters helhedsindtryk og rating af hotellet. Derfor er Ascot Hotels Wi-Fi og infrastruktur designet til behovet rundt om på hotellet og styret med hjælp fra Dstny.

Hospitality Applications Suite, også kaldet Connected Guest, hjælper Ascot Hotel med hurtigere og optimerede processer, fordi telefonien derved /integr med Hotel IT-systemet Opera.

Det betyder bl.a., at stuepigerne kan melde værelserne klar via telefonen på hotelværelset, at telefonerne sprogversioneres til gæsternes nationalitet, at morgenvækning og service bookings er selvbetjent via telefonen, og at billing sker automatisk.

Telefoni er ikke bare telefoni på Ascot Hotel. Integrationen mellem telefonisystemet og deres Hotel Management System skaber værdi for både personalet og gæsterne.

Infrastrukturen, som er designet til Ascot Hotel, er ligesom vores andre infrastrukturløsninger skalerbare og fleksible, hvilket gør, at de kan tilpasses i takt med, at nye behov og muligheder opstår.

 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om en løsning til dit firma?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.