Tilmelding af betalingsservice

Automatisk betaling med Betalingsservice

Automatisk betaling med Betalingsservice
Du kan nu tilmelde dine fremtidige regninger fra Dstny til Betalingsservice. Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent – og du sikrer dig imod rente- og rykkertilskrivning!

Hjælp til tilmelding

  • “CPR-nr.”: De 10 cifre i dit CPR-nummer indtastes uden mellemrum og uden bindestreg.
  • “Reg.nr.”: Din banks registreringsnummer. Bør altid være 4 cifre.
  • “Kontonr.”: Dit bankkontonummer. Indtastes uden eventuelle bindestreger. Bør altid være 10 cifre, så hvis dit bankkontonummer (ekskl. reg.nr.) er kortere end det, fylder du ud med nuller foran.
  • “Kundenr.”: Dit kundenummer hos Dstny. De fleste kundenumre har K45 foran, men tjek din faktura, hvor det fremgår.
  • “PBS-nr.”: Er forududfyldt med Dstny´s aftalenummer og bør ikke ændres.
  • “Deb.grp.nr.”: Er forududfyldt med det korrekte gruppenummer og bør ikke ændres.

Information

Tilmeld din månedsfaktura til Betalingsservice
Betalingsservice er super nemt og lige til at gå til. Betalingsservice klarer betalingerne automatisk for dig, så du selv slipper for at oprette dem i banksystemet. Det tager under 2 minutter at tilmelde sig.

Fuld kontrol over fakturaerne
Når du tilmelder din månedsfaktura til Betalingsservice, finder du stadigvæk din faktura på vores selvbetjeningsportal hver måned. Med Betalingsservice har du sikkerhed for at betaling sker til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Desuden har du pengene stående på din bankkonto til sidste rettidige betalingsdag og får derfor størst mulig rentefordel. Du har stadigvæk fuld kontrol over betalingen: Når du modtager en betalingsoversigt, har du mulighed for at afvise en betaling. Er der en betaling du ikke ønsker gennemført eller ønsker at tilbageføre, kan du afvise betalingen, hvis du har meddelt det til dit pengeinstitut senest den 7. i betalingsmåneden. Hvis denne dag ikke er en ekspeditionsdag, er fristen den første ekspeditionsdag derefter.

Ingen ekstra omkostninger
Når du anvender Betalingsservice, slipper du altid for betalingsgebyr, rykkergebyrer og morarenter. Er du udenlandsk kunde, har du ikke mulighed for at blive tilmeldt Betalingsservice, og du vil blive opkrævet et betalingsgebyr på kr. 100,- pr. faktura for manuel håndtering af din indbetaling. Er du ikke tilmeldt automatisk betaling via Betalingsservice, vil du ikke kunne opnå kredit, men skal i stedet betale et beløb forud, som fastsættes af Dstny.

PBS/NETS står bag Betalingsservice
PBS/NETS er ejet af danske pengeinstitutter og Nationalbanken i fællesskab. Det giver dig garanti for, at dine betalinger klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden, hvilket optimerer din likviditet.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS/NETS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS/NETS.

 
 
 
 

Referencer