Nyhed

Bland selv mobiltelefoni

Fuld integration af mobiler med erhvervs-mobilpakker fra TDC, Telenor, Telia og 3

Tiderne skifter, og nye muligheder opstår.

Vi har netop udviklet en ny feature, som du kan få stor glæde af. ”Ekstern Mobil Status” hedder den nye feature. Den sender status fra interne og eksterne mobiltelefoner ind i vores telefonsystem Connect 3.0, så alle medarbejdere kan se status (ledig/optaget) på alle kolleger, også selvom nogle af kollegerne ikke anvender mobilpakker fra os, men erhvervsmobilpakker fra TDC, Telenor, Telia og 3.

Det betyder også, at firmaer kan skifte telefonsystem til Connect 3.0, selvom dine medarbejderes erhvervs-mobilpakker fortsat er i binding hos TDC, Telenor eller Telia.

Produktblad

Bedre overblik og større valgfrihed

Det giver dig flere fordele. Du indfrier firmaets behov for fuldt overblik og status på alle medarbejderne, samtidig med at du kan vælge de erhvervsmobilpakker, som passer bedst til den enkelte medarbejders sande behov. Mobilpakke-leverandør er ikke længere en hindring for at skifte telefonsystem.

Når alle interne og eksterne mobiler er synlige i telefonsystemet, har I fuldt overblik og fuld status på hinanden, og så kan i kommunikere og samarbejde mere effektivt.

Når alle medarbejdere er synlige i telefonsystemet uanset mobilpakke-leverandører, bliver friheden til at vælge erhvervs-mobilpakke naturligvis større og mere nuanceret. Mobiltelefoni bliver ligesom bland-selv-slik, og vi binder mobilpakkerne sammen med Connect 3.0.

 
 
 
 

Referencer

Kontakt mig om telefoni med ekstern mobil status

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.