Dstny chatbot

Automatiseret supportkanal

AI Bot

Dstny Chatbot fungerer som en automatiseret supportkanal for din virksomhed. Via en widget på din hjemmeside, hjælpecenter eller intranet kan en bot besvare spørgsmål, inddrive leads og indlejre hjælpesider direkte i chatten. Skulle der være et spørgsmål, som botten ikke kan svare på, kan tjenesten i stedet forbinde kunden til en live chat, hvis du har en sådan.

Enhver virksomhed bør have en virtuel kollega

Kravet om automatisering og effektivitet bliver højere og højere for iværksættere, i alle brancher. Samtidig stiller kunderne lige så høje krav til tilgængelighed og hurtig service. Ved at investere i kunstig intelligens-bots kan du opfylde de høje krav og samtidig holde personaleomkostningerne nede. En virtuel kollega bør være en del af enhver virksomhed.

Kundesupport i verdensklasse

Ved at kunne hjælpe dine kunder direkte, døgnet rundt, vil du kunne tage din kundeservice til et helt nyt niveau.

Generer
kundeemner

Lad botten hjælpe med at konvertere besøgende på webstedet til leads og dermed øge din omsætning.

Integrer med eksisterende systemer

Tjenesten er integreret med over 3000 andre tjenester og CRM-systemer, hvilket giver dig og kunderne en problemfri oplevelse.

Kom i gang på ingen tid

Gennem vores nemme onboarding-proces kan du være i gang på ingen tid. Style din bot, så den passer til dit brand, og importer eksisterende hjælpesider fra din webside for at begynde at opbygge din FAQ-database. Gennem vores para-frasering funktionalitet træner vi din bot til at forstå forskellige formuleringer af spørgsmålene, og når botten ikke kan besvare et spørgsmål, gemmes det, så du kan se, hvad du muligvis skal tilføje.

Flows

Guidede samtaler

Gennem samtaleflows kan du guide dine besøgende til et ønsket resultat. Ved at kortlægge din proces og automatisere den, kan du reducere kundesupportvolumen og øge samtale og kvalificerede kundeemner.

Integrer med andre systemer

Tjenesten kan integreres med Zapier, som igen har over 3.000 applikationer tilsluttet. Har du et system, der ikke er i Zapiers bibliotek, er der også mulighed for tilpassede integrationer, alt efter dine behov.

Kontakt mig

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.