Connected Guest Applications Suite

Nye muligheder indenfor hoteldrift og gæsteoplevelser

Bring dine idéer til livs

Har du altid drømt om, at dit hotel skal være mere innovativt og bæredygtigt? Eller ønsker du blot at lede dit hotel på en mere effektiv måde inkl. kommunikationen med dine gæster? Uanset hvilke ønsker du går med, er Connected Guest Applications Suite din mulighed for at udvikle dit hotel i den rigtige retning.

Vi lever i en tid, hvor den digitale revolution og teknologi (AI) har givet os nye muligheder. Dette gælder også for hospitality-sektoren, og med Connected Guest Applications Suite kan du også koble AI til din løsning.

Forestil dig, at du kan bruge AI til ikke blot at løse typiske hotelopgaver for dine gæster, ansatte og i driften. Men også reelle problemer set i et bredere perspektiv. F.eks. er mulighederne med AI inden for bæredygtighed og madspild store.

Lad os sige, at din restaurant serverer rejecocktails. Der er mange rejer i overskud, som snart har udløbsdato. AI kan overvåge det, så du kan nå at handle i tide. F.eks. kan du sælge rejecocktails til en reduceret pris – og promovere tilbuddet direkte til gæsterne via deres smartphones. Med Connected Guest Applications Suite kan du bringe dine idéer til livs.

Produktblad

Fordele med Connected Guest Applications Suite

Vælg selv de moduler, der passer til dit hotel

Integreret med +200 booking-systemer

Mulighed for at tilkoble AI

Fleksibelt og skalerbart

Nye muligheder for at kom-munikere med gæsterne

Fremtidssikret løsning

Oversigt over pakkemoduler

En alt-i-en applikation designet til Hospitality-sektoren

Disse moduler indeholder bl.a. opkaldsregistrering og PMS integration, sprogversioneret telefonsvarer og vækning, workflow management, gæste smartphone app og integration samt personlige områdenetværk. Alt, hvad et hotel har behov for.

Sådan gør andre af vores hotel-kunder

Bliv inspireret af, hvad andre hoteller har valgt.

BC Hospitality Group

saltoftehus case billede

Saltoftehus

ascot case billede

Ascot Hotel

 
 
 
 

Referencer

Kontakt mig om Connected Guest Applications Suite

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.