Nyhed

Ren dansk mobilpakke

Mobil Fri Tale Danmark er mobilpakken kun til brug i Danmark

Når medarbejderne i dit firma kun har brug for tale, sms, mms og data i Danmark, er Mobil Fri Tale Danmark det rette valg. Mobil Fri Tale Danmark er en meget fleksibel pakke med genoptankning og adgang til Danmarks 2 bedste mobilnetværk.

Ren dansk mobilpakke i 5 varianter

2 solide fordele med Mobil Fri Tale Danmark

Genoptankning

Genoptankning er en nyhed. Der sker automatisk en genoptankning, når du har brugt din tilladte mængde data i din mobilpakke. Du bliver informeret, når du har anvendt 80% af din datamængde, og når du har anvendt hele datamængden. Herefter træder en ny tilsvarende pakke i kraft. Genoptankning kan ske op til 4 gange på en måned. Hvis du har genoptanket 4 gange ift. mobilpakkens totale datamængde, stopper vi for din adgang til at bruge data.

Adgang til Danmarks to bedste mobilnetværk

Medarbejderne i dit firma har friheden til at vælge adgang til TDC’s eller til Telenors mobilnetværk, som er Danmarks to bedste mobilnetværk. De små marginale forskelle i signalstyrke eller dækning lokalt er afgørende for den oplevede nytteværdi, og den forskel er den fordel, som firmaet kan tilbyde medarbejderne sammen med Mobil Fri Tale Danmark. Trods adgangen til to forskellige mobilnetværk kommer der fortsat kun en faktura fra et sted, nemlig fra os.

 
 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om Mobil DK?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.