Destiny opkøber Meridix og bliver ledende indenfor analyseredskaber til kommunikationsløsninger

Pressemeddelelse 11.01.2022

Destiny byder Meridix velkommen i familien

Opkøbet er et væsentligt bidrag i Destinys strategi om at tilbyde komplette kommunikationsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Europa og for at tilbyde mere forretningsværdi og innovation til eksisterende og nye service provider-kunder indenfor telekommunikation.

Bruxelles, 11.januar 2022 – Destiny, den europæiske udbyder af sikre cloud-baserede forretnings-kommunikationsløsninger til små og mellemstore virksomheder, annoncerer opkøbet af den ledende svenske analytics- og rapporteringsvirksomhed Meridix. Meridix-platformen indsamler data fra forskellige kommunikationsløsninger og præsenterer dem i en samlet og intuitiv brugergrænseflade på en måde, der gør det overskueligt og nemt at få indsigt, træffe beslutninger og skabe værdi.

Mange af de mest kendte kommunikationsløsninger på markedet er understøttet af platformen, og den er anvendt af service providere over hele verden. Destiny har været Meridix partner i mere end 10 år, og begge parter har et stort antal fælles service provider-kunder i og udenfor Europa.

”Vi er altid på udkik efter virksomheder, der passer sammen med vores strategi og virksomhedskultur, og som vi kan hjælpe med at vokse hurtigere på samme tid. Dette opkøb er næste skridt i et stadig tættere samarbejde med Meridix for at få styrket udviklingen af platformen overfor service providere og de kunder, som er afhængige af vores cloud kommunikationsteknologi,” siger Daan De Wever, CEO for Destiny-gruppen. ”Meridix-platformen er født i skyen. Den giver vores service provider-kunder kraftfuld data-baseret forretningsindsigt for forskellige kommunikationsløsninger, og den er intuitiv at arbejde med. Platformen passer derfor perfekt sammen med Destinys forretningsambitioner og styrker vores position som innovativ, brugervenlig og markedsledende UCaaS-udbyder overfor små og mellemstore virksomheder og service providere i europa.”

Meridix bliver en del af Destinys organisation for service providere, og medarbejderne og ledelsen bliver fuldt integreret i Destiny-gruppen. Med opkøbet styrkes og fremtidssikres virksomheden og forretningsmulighederne i forhold til både service provider-kunder, partnere og medarbejdere.

Opkøbet åbner for nye muligheder

”Vi er stolte og spændte over at gå sammen med den førende UCaaS-udbyder i Europa og fremover være en naturlig del af Destiny’s produktkatalog,” tilføjer Johan Wendelstam, CEO i Meridix. ”Vi kommer i en meget bedre position til at fortsætte med at supporte og vækste sammen med vores partnere og kunder, samtidig med at vi øger de tekniske investeringer og innovationshastigheden.” Destiny og Meridix vil strømline deres road maps, så Meridix service provider-kunder og -partnere vil få mere konkurrencedygtige produkter. Understøttelse af 3.parts-løsninger som Microsoft Team, cloud PBX-løsnings- og kontaktcenter-moduler vil fortsat være i fokus og er i tråd med Destiny’s strategi om at kunne integrere med 3.parts applikationer.

”Vores kunder vil fortsat blive håndteret af Meridix, og som en del af Destiny-gruppen vil vi fortsætte med at være en værdsat partner for service providere i alle størrelser i og udenfor Europa,” siger Patrik Sörqvist, COO i Destiny-gruppen.

Der er stadig en del arbejde, særligt i UCaaS-industrien, med at gøre data tilgængelig i virksomheder for at opnå bedre forretningsindsigt. ”Destiny-gruppens mission at gøre tingene lettere, udvikle hurtigere og fjerne begrænsninger for vores service providere og slutkunder. Vores næste skridt med Meridix er at anvende machine learning og AI til at begynde at mine data og tilvejebringe handlings-orienteret information til virksomheder og slutbrugere,” konkluderer Patrik Sörqvist.

Yderligere oplysninger

Veerle Wijsgeer – PR Destiny
Tlf.: +32 495 580 797
veerle.wijsgeer@destiny.be

Fakta

Om Meridix

Meridix Systems tilbyder platforme, der indsamler data fra de mest kendte kommunikationsløsninger på markedet i dag og præsenterer al data i klar rapportering. Meridix platformene gør det muligt for services providers at tilbyde deres kunder indsigt i deres interne og eksterne kommunikation.

Om Destiny

Destiny, oprindelig belgisk, er en europæisk leder og innovator indenfor sikker cloud-kommunikation baseret på egne kraftfulde og sikre mobile-first produkter og UCaaS. Destiny hjælper +2 mio. forretnings-brugere til at kommunikere, samarbejde og tilvejebringe excellent kundeservice. Destiny gør det muligt for service providere, partnere og slutkunder såvel som 3.parts servicesudbydere at trives i deres cloud-baseerede øko-systemer. Destiny – med hovedkvarter i Bruxelles – har mere end 700 medarbejdere i 7 europæiske lande og en årlig omsætning tæt på € 200 mio. i 2021.

Læs mere på destiny.be

Engelsk PR meddelelse