Nyhed

Direktionsudvidelse hos Dstny A/S

Pressemeddelelse: Dstny udvider direktionen for at accelerere væksten yderligere


Pr. 1. november 2012 styrker Dstny direktionen med ansættelse af Kåre Bo Jacobsen. Hovedopgaven for Kåre Bo Jacobsen bliver at konsolidere Dstny’s position som erhvervslivets teleselskab og accelerere Dstny’s vækst, så selskabet også over de næste 2 år som minimum fordobles.

Dstny har siden etableringen i 2005 leveret teleløsninger til dansk erhvervsliv. Kåre Bo Jacobsen har siden starten af 2008 været en del af bestyrelsen hos Dstny A/S, og gennem flere år været kunde, bl.a. i TUC A/S regi, hvor Kåre Bo Jacobsen senest har været adm. direktør.

I forlængelse af vedtagelsen af Dstny’s vækstplan for de kommende år fandt ejerkredsen, at tidspunktet for udvidelsen af direktionen var rigtigt. Kåre Bo Jacobsen tiltræder posten som COO fra 1. nov. 2012.

De kommende år er opgaven at sikre fundamentet for Dstny’s position som erhvervslivets teleselskab og forstærke væksten yderligere.

”Vi styrker ledelseskraften i Dstny A/S for yderligere at effektivisere forretningsprocesserne og forretningsfunktionerne i virksomheden for at honorere vores kunders og markedets krav til service og innovation. Samtidig har vi behov for at udbygge organisationen, så vi er klar til den forstærkede vækst. Kåre er godt klædt på til opgaven pga. hans erfaringer med Dstny A/S både som kunde og bestyrelsesmedlem og Kåres virke i erhvervslivet i øvrigt,” siger medstifter og CEO i Dstny A/S Kenneth Andreasen.

”Dstny A/S er med helt fremme teknologisk og kan bedre end de fleste levere ”produktiv kommunikation” til danske erhvervsvirksomheder. Selskabet har en ånd og nogle visioner, som rammer mig lige i hjertet. Markedspotentialet er til stede og ambitionerne store. Det vil jeg gerne være en del af og har derfor takket ja til opgaven,” siger Kåre Bo Jacobsen.

Faktaboks om Kåre Bo Jacobsen

Tidligere adm.dir. hos SystemForum, Swwwing, E-billetter/Billetlugen, LundKenner og senest Transport UddannelsesCenteret A/S. Har desuden deltaget i udviklingen af adskillige selskaber gennem investeringer og bestyrelsesdeltagelse, herunder i dag i bl.a. Immunesecurity A/S og Credocom A/S. Kåres kompetencer og erfaringer ligger indenfor salg, marketing, kanaldistribution, produkt- og forretningsudvikling, organisationsudvikling, strategi og generel ledelse. Cand.Merc. fra CBS og 52 år.

Referencer