Dstny opkøber Qunifi

Pressemeddelelse 28.03.2022

Købet er en væsentlig del af Dstnys strategi inden for forretningsintegrationer. Dstny forbereder integration mellem Teams og telefoni og vil innovere og accelerere forretningsservices og -værdi i forhold til Microsoft Teams-brugere.

Den førende Microsoft Teams integations specialist

Bruxelles, 28. marts 2022.

Dstny, den europæiske udbyder af cloud-baserede Business Communication løsninger, annoncerer købet af den førende UK-baserede Microsoft Teams integrationsspecialist Qunifi. Qunifis Call2Teams-platform er den globale leder inden for Teams-integration for UCaaS-udbydere. Deres service spænder over hele kloden med slutkunder i over 100 lande og organisationer med over 2 millioner teambrugere, der stoler på Qunifi til deres daglige kommunikation.

 

”Vi leder altid efter dygtige virksomheder, der passer ind i vores strategi og virksomhedskultur, og som vi samtidig kan hjælpe med at vokse hurtigere. Dette opkøb af Qunifi er et perfekt eksempel på det”, siger Daan De Wever CEO i Dstny Group.

“Call2Teams-platformen blev ‘født i skyen’ ligesom os, og det er en state of the art teknologi med en indbygget integration, som betyder en utrolig brugeroplevelse, slutter De Wever.”

Forsat fokus på produktudvikling og innovation

“Vi er stolte og glade for at blive en del af Dstny-gruppen”, tilføjer Jeannie Arthur, CEO for Qunifi. “Vi vil være i en fantastisk position til fortsat at understøtte og udvikle relationerne med vores eksisterende partnere, accelerere produktudvikling, innovation og forblive på forkant med digitaliserede virksomhedsintegrationer.”

Dstny og Qunifi vil afstemme deres køreplaner, så vores respektive partnere og serviceudbydere får adgang til mere innovative produkter. Support til tredjeparts Cloud PBX-løsninger er fortsat i fokus og er i overensstemmelse med Dstnys strategi. “Vores partnere vil fortsat blive ledet af Qunifi-teamet som hidtil, og som en del af Dstny Group vil de ekstra grupperessourcer give os mulighed for at fokusere på vækst”

Værdi til slutbrugerne

I forretningskommunikation forventer enkeltpersoner, teams og organisationer af enhver størrelse, ligesom i andre brancher, at være i stand til at vælge de produkter, der passer til deres individuelle behov, og at disse produkter derefter fungerer problemfrit sammen. ”Inden for Dstny Gruppen er det vores ambition at spille godt sammen med andre; at gøre det nemt for vores tjenesteudbydere at få adgang til nye innovationer, der giver værdi til deres slutbrugere.

Udover den værdi, vi ser i Call2Teams, ser vi også betydelige synergier mellem Qunifis nyligt annoncerede Carrier Automate-proposition og vores eksisterende Service provider-forretning, hvor Qunifis automatisering af Microsoft-integrationen supplerer Dstnys FMC-teknologi til mobiloperatører”, afslutter Patrik Sorqvist, COO i Dstny Gruppen.

Yderligere oplysninger

Christian Hed – CMO Destny Group
Telefon: +46 707 187 7603
Email: christian.hed@dstny.com

Fakta

Om Dstny

Destiny er en ledende europæisk udbyder af cloud-baseret virksomhedskommunikation. Virksomheden sigter på at forenkle hverdagen for mere end 2,3 millioner brugere dagligt.
De interaktive redskaber indenfor virksomhedskommunikation leveres som as-a-service og bringer medarbejdere og kunder sammen på tværs af alle kommunikationskanaler (tale, video, chat og andet).

Dstny’s redskaber er født “mobile first,” kan tilpasses lokalt, er nemme at anvende og lette at integrere – for virksomheder, partnere og service providers. Ved at kombinere innovative teknologier med tætte relationer med partnere og service providers samt med stærke lokale teams kan Dstny levere den bedst mulige kundeoplevelse og gøre de nyeste applikationer tilgængelige for virksomheder over hele Europa.
Destiny har hovedkvarter i Bruxelles, mere end 800 ansatte i 7 europæiske lande (Belgien, Holland, Frankrig, Sverige, Danmark, Tyskland og Storbritannien) og havde en omsætning tæt på 190 mio. EURO i 2021.

Mere info: dstny.com

Om Qunifi

Qunifi er en global leder inden for stemmeintegrering og skaberen af Call2Teams og Carrier Automate-forslagene.

Call2Teams er et cloud-native, SaaS middleware-produkt, der sidder mellem ethvert telefonsystem, PBX eller SIP Trunk-udbyder og Microsoft Teams. Call2Teams giver problemfrit stemmeaktivering til Microsoft Teams med den rige funktionalitet af den eksisterende telefoni, uden at slutbrugere behøver at portere numre, skifte operatør eller smide deres eksisterende telefonsystem væk.

call2teams.com

 

Carrier Automate hjælper med at låse op for Microsoft-muligheden for operatører og operatører. Gennem Carrier Automate giver Qunifi opsætning, integration og løbende adgang til Carrier Automate SaaS-platformen, så operatører og operatører kan ombord og levere deres tjenester via Microsoft Operator Connect-tjenesten.

carrierautomate.com

 

Qunifi er baseret i Storbritannien, har partnere i over 30 lande og slutbrugere i over 100 lande.