Failover

Mest mulig oppetid for telefonien og IT-systemerne

Failover giver mest mulig oppetid

Manglende adgang til telefoni, kontor-, CRM-, ERP– og betalingssystemer er ofte lig tabt omsætning, tabte ordrer og utilfredse kunder.

Vi tilbyder dig failover-løsninger tilpasset din virksomheds kommunikations- og samarbejdsbehov og dine ønsker om garanteret oppetid. Med vores failover-løsninger undgår du, at driften stopper, fordi den primære forbindelse til telefoni og IT-systemer er nede ved overgravninger eller nedbrud på centralt udstyr.

Vi tilbyder:

  • Trådløs 3G/4G failover til adgang til data og internettet via MPLS eller 4G
  • Fiber type 1 til MPLS med data og telefoni
  • Fiber type 2 til MPLS med data og telefoni
  • AirFiber
Produktblad

Fordele med failover

Stor rækkevidde

Fjernbetjent

Udvendig aflæsning af statusdata

Er kompatibel med alle typer netværksudstyr

Nem strømforsyning via PoE dapter eller switch

Benytter sig af eksisterende kabling

Ikke behov for ekstra antenner

Failover med trådløs 3G- eller 4G-forbindelse

failover_type_traadloes

Er til sikring af adgang til data og til internettet. En redundant opkobling etableres med en 3G/4G-forbindelse via internettet. Adgang til data og til internettet fungerer i variabel hastighed ved failover, men fastnettelefoni og Hosted PBX garanteres ikke at fungere.

4G PRODUKTBLAD

Failover med fiberforbindelse type 1

Er til sikring af MPLS med data og telefoni. Den redundante opkobling etableres med alternativ fremført fiber i anden tracé end den primære forbindelse, dog via samme central. Løsningen giver fuld funktionalitet på sekundær linje. Der er desuden mulighed for valgfri båndbredde.

Failover med fiberforbindelse type 2

Er også til sikring af MPLS med data og telefoni. Den redundante opkobling etableres med alternativ fremført fiber i anden tracé end den primære forbindelse og via en anden central. Løsningen giver fuld funktionalitet på sekundær linje. Der er ligeledes mulighed for valgfri båndbredde.

Kop & Kande valgte failover fra Dstny, fordi…

Kunderne altid skal kunne betale med Dankort og kreditkort, så Kop & Kande undgår unødigt dobbeltarbejde med bogføring og lagerføring.

Referencer

Skal vi kontakte dig om en failoverløsning til dit firma?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.