Alt-i-en løsning til hoteller og restauranter

Mærk friheden ved at samle alt ét sted

Få en løsning, der dækker alle behov indenfor telefoni og netværk

Det kan mærkes, når der er styr på tingene. Både på gæsternes rating og på forretningen. Når infrastruktur, Wi-Fi, telefoni og interne processer er integrerede i én løsning, skabes en helstøbt sammenhæng, som kan mærkes, hvorend du befinder dig på hotellet.

Vi tilbyder en digital infrastruktur, der giver nye kommunikations- og workflows, som sætter en helt ny standard for hotellets medarbejdere og ledelse.

Med netværk, Wi-Fi og telefoni på plads åbner den brancheledende Connected Guest Applications Suite for effektive interne processer for medarbejderne.

De kan løse deres opgaver hurtigere og de får frigjort mere tid til at tage sig af gæsterne og nye muligheder for at skabe værdi for gæsterne.

Vi er endvidere godkendt kontaktpunkt og sørger for ansvaret ifm. GDPR og logning overfor myndigheder. Dette sikrer både dig og dine gæster et sikkert Wi-Fi.

Som hotelansvarlig behøver du ikke længere bekymre dig om telefoni og netværk i dagligdagen. Vi passer det for dig. Du kan roligt fokusere på at give dine gæster den bedste oplevelse under opholdet hos jer.

Services

 

Overrask dine gæster med sublimt Wi-Fi. Som hotelgæst har du høje forventninger, og med gnidningsfrit Wi-Fi kommer du tættere på at blive topratet.

Du får ikke bare hurtigt, stabilt og sikkert Wi-Fi – du får Wi-Fi i verdensklasse.

Godt Wi-Fi overalt på hotellet

Vi er eksperter i Ruckus Wi-Fi, som er den platform over 70% af Hospitality markedet i verden benytter i dag.
Vi servicerer i dag  2.500+ værelser med 1,5 mio.+ gæster om året i hele Danmark, og dette fortsætter med at vokse.
Vi designer, drifter og vedligeholder både offentlige og private Wi-Fi-netværk, og vi ved hvad der skal til, for at du også får Wi-Fi i verdensklasse. 

Hotel Manager

Løs problemer hurtigt og effektivt. Med Hotel Manager kan du lynhurtigt rapportere mangler og hurtigere udbedre dem. Når alt er samlet, får du et større overblik, som kan mærkes hos gæsterne og på bundlinjen.

Applications Suite

Med Connected Guest Applications Suite giver nye muligheder for at skabe værdi for dit hotel og dine gæster. Denne alt-i-en kommunikations- og samarbejds-applikation effektiviserer centrale hotelopgaver.

Effektiv kommunikation på tværs af hotellet

Med Hospitality Application Suite får du en samling af services, som gør hverdagen lettere og fyldt med kommunikationsmuligheder – både for ansatte og gæster. Du har også mulighed for at koble AI til dit hotel.

Forestil dig, hvordan du ved hjælp af AI kan effektivisere hoteldriften og gøre dit hotel innovativt og bæredygtigt.

Hospitality Application Suite kan fuldt integreres med +200 bookingsystemer. Du får fuld fleksibilitetet og skalerbarhed, og du kan vælge de moduler, der passer bedst til dit hotel og ambitioner.

Vælg friheden til at prioritere der, hvor det betyder mest: nemlig dine gæster.

Produktblad

Telefoni

 

Skræddersyede telefoniløsninger giver dig mulighed for at yde den bedste kundeservice over telefonen. Valgfriheden inden for Connect 3.0 telefoniløsninger er stor – og du kan vælge de features og integrationer, som passer til netop dit hotel.

 
 
 
 

Referencer

En løsning der skaber tryghed

Skab sammenhæng på hotellet med telefoni oven i din løsning. Vores telefoniløsninger er skabt til at skabe værdi for den enkelte medarbejder og på tværs af organisationen. Det skal virke – både eksternt og internt.

Med vores infrastruktur slipper du for at bekymre dig om sikkerheden. Lad os som eksperter stå for sikkerheden og den hostede infrastruktur, så du kan fokusere på at gøre det, du er bedst til: at drive et succesfuldt hotel.