Nyhed

Dstny 10 år

Dstny startede i Hørsholm 1.juli 2005

Kenneth Andreasen (adm.dir. og grundlægger) og Peter Reich (dir. og grundlægger) kniber sig i armene, mens de sunder sig over, at de virkelig skulle være blevet 10 år ældre på så kort tid.

”Vi lagde ud med at være 5 mand fra start, der holdt til i nogle lyse kontorlokaler i Hørsholm. Vi var 3 grundlæggere, hvoraf den ene siden blev købt ud i 2008, og 2 medarbejdere,” fortæller Kenneth. ”Vi var meget målrettede, fordi ambitionen var at være det første erhvervsteleselskab, som kunne tilbyde ægte Unified Communications, dvs. telefoniløsninger, hvor mobiltelefoni og IP-telefoni fungerede problemfrit sammen. Hvor oplevelsen for brugeren skulle være den samme, uanset om man var på mobiltelefon eller IP-telefon.”

”En hosted telefoniløsning, dvs. telefoni i skyen, hørte til sjældenhederne dengang,” siger Peter Reich og minder om, at smartphones dengang endnu ikke var lanceret, og facebook var lige født over på Harvard i Boston, USA.

Peter Reich: ”Vores første løsninger blev klar, og vi fik hurtigt kunder, også større kunder, hvilket overraskede os positivt. Vi følte, at vi blev bekræftet i, at vi havde set rigtigt med visionen om, at virksomheder ønskede Unified Communications i høj kvalitet og med telefonifunktionalitet, der kunne skræddersys 100 % til firmaets helt specifikke behov.”

Vi voksede kraftigt fra start, og allerede i 2008 måtte vi finde nye lokaler, beretter Kenneth Andreasen og fortsætter:

”Så vi fandt lokalerne på Skodsborgvej i Nærum. Der var også mulighed for at udvide pladsen, når behovet opstod.”

”Der har været 2 regnskabsår, hvor væksten ikke levede helt op til vores forventninger, men ellers er det gået slag i slag,” siger Peter Reich, der fortsætter: ”Med væksten kommer også behovet for finansiering, og vi fik Vækstfonden med i ejerkredsen i 2008 for at hjælpe os med det.”

”I 2012 købte vi Comendo Telecom A/S. I 2013 købte vi iPinion ApS, og i juni i år købte vi VoiceLink ApS med produktet TelefonMøder,” fortæller Kenneth, ”og med opkøbene kom flere kunder og mere omsætning, kontoret i Tilst ved Århus og nu mere end 70 medarbejdere.”

Fødselsdagshilsen

”Vi har netop opdateret strategiplanen og skærpet vores fokus,” siger Peter Reich, ”fordi vi kan se, at virksomhedernes målrettede brug af de tekniske muligheder i telekommunikation kan skabe så meget mere værdi i deres forretninger, og som kan aflæses i regnskabet på toplinje og bundlinje. Derfor opfordrer vi stort set altid virksomheder til at kikke på mulighederne ved at integrere telefoni med virksomhedens kerne-IT-systemer, fordi det er motorvejen til at høste guldet i de kundedata, som fleste firmaer allerede har liggende i CRM-systemet eller i ERP-systemet.”

Kenneth Andreasen afslutter: ”Det er også derfor, at vi har skiftet motto fra ”Erhvervslivets teleselskab” til ”Telefoni der skaber værdi.

 
 
 
 

Referencer