Itavis

valgte Dstny…

…fordi de ønskede et hurtigt netværk med høj oppetid

Itavis tilbyder cloud-baserede IT løsninger, IT konsulentydelser og IT hosting til virksomheder og offentlige institutioner. I dag servicerer de kunder på tværs af Danmark, Skandinavien og Europa. Vi har haft Itavis som kunde siden 2012.

Moderne virksomheder forventer det absolut bedste, når de vælger at få hosted deres servere hos en ekstern leverandør.

Derfor leverer Itavis dual datacenterdrift med 99,98% garanteret oppetid. Til at sikre det har de skræddersyet et verdensklasse MPLS-netværk med høj sikkerhed og oppetid.

Det er et redundant fiber setup, der gør, at netværket drives på forbindelsen til det sekundære datacenter, der automatisk tager over, hvis forbindelsen til det primære datacenter uventet afbrydes.

De fire nøglekompontenter

Redundant fiber

Manglende adgang til internet er fortid hos Itavis

Høj oppetid

En forudsætning for kvaliteten af Itavis’ services.

Tæt samarbejde

Personligt kontakt team, som giver kort tid fra opgave til løsning

Alt samlet ét sted

En leverandør til at dække alle behov for telefoni og kun en regning

Nøglekomponenterne i itavis’ løsning

Mange firmaer har et redundant kredsløb, fordi manglende adgang til netværket og dermed til telefoni, kontor-, CRM-, ERP– og betalingssystemer er ofte lig med tabt omsætning, tabte ordrer og utilfredse kunder. Det gælder også Itavis. Det er dog ikke Itavis’ primære begrundelse for at have redundans.

Da Itavis vil tilbyde best-in-class cloud-baserede services, er høj oppetid den absolut vigtigste forudsætning for, at Itavis har tilfredse kunder. Med det redundante fiber setup undgår Itavis, at driften stopper, fordi den primære forbindelse er nede ved overgravninger eller nedbrud på centralt udstyr.

Itavis har et fast kontaktteam hos Dstny, som er bekendt med itavis’ behov, så ændringer og udbygning af fibernetværk og telefoni sker med det samme og uden unødig ventetid. Det er derfor nemt for Itavis at være kunde.

Endelig får itavis kun regninger fra én leverandør, hvilket reducerer det administrative tidsforbrug.

 
 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om en løsning til dit firma?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.