Indtag Europa med Mobil Fri Tale Europa

Ny ægte europæisk mobilpakke til dig

1.juli er vi klar med vores nye mobilpakke Mobil Fri Tale Europa. Du får den i 5 varianter, hvilket dækker de fleste erhvervsfolks behov.

Frygten for skyhøje regninger pga. roaming er fortid nu, men Mobil Fri Tale Europa indeholder nyheder og særlige fordele;

  • Top op automatisk med EU-data
  • Genoptankning
  • Grønland og Færøerne
  • Adgang til Danmarks to bedste mobilnetværk

1 Fri tale = 50 timers mobil tale 2 Fri sms/mms = 2.000 stk. 3 32 lande i Europa
4 EU fair use = andel af pakkens data, som max. kan anvendes i EU jf. EU-regler om fair use.
Vær opmærksom på, at landezoneopdelingerne for roaming og udlandsopkald er forskellige.
Læs mere om datapakken til brug i Nordamerika her.

Fordelene med Mobil Fri Tale Europa

Top op automatisk med EU-data

På de 3 mindste pakkevarianter kan du bruge data i EU som i Danmark. Dvs., at vi i de pakker ser helt væk fra fair use-datamængderne. På de to største pakkevarianter har vi toppet op ift. fair use-datamængderne, så du kan bruge noget mere data i EU, før du rammer EU-dataloftet.

Genoptankning

Genoptankning er en nyhed. Der sker automatisk en genoptankning, når du har brugt din tilladte mængde EU-data eller total mængde data i din mobilpakke. Du bliver informeret, når du har anvendt 80% af din datamængde, og når du har anvendt hele datamængden. Herefter træder en ny tilsvarende pakke i kraft. Genoptankning kan ske op til 4 gange på en måned.

Hvis du har genoptanket 4 gange ift. mobilpakkens totale datamængde, stopper vi for din adgang til at bruge data. Hvis du har en mobilpakke, hvor EU-datamængden er mindre end pakkens samlede datamængde, og hvis du har genoptanket 4 gange ift. mobilpakkens EU-datamængde, vil yderligere EU-dataforbrug blive takseret til standardlistepris, indtil du har nået mobilpakkens samlede datamængde. Herefter stoppes din adgang til at forbruge data.

Grønland og Færøerne

En anden god nyhed og fordel er, at du også kan roame i Grønland og på Færøerne. Her adskiller Mobil Fri Tale Europa sig fra de fleste andre teleselskabers europæiske mobilpakker. Se i øvrigt, hvilke EU+-lande Mobil Fri Tale dækker her.

Adgang til Danmarks to bedste mobilnetværk

Når et firma vælger Mobil Fri Tale Europa til medarbejderne, har medarbejderne friheden til at vælge adgang til TDC’s eller til Telenors mobilnetværk, som er Danmarks to bedste mobilnetværk. De små marginale forskelle i signalstyrke eller dækning lokalt er afgørende for den oplevede nytteværdi, og den forskel er den fordel, som firmaet kan tilbyde medarbejderne sammen med Mobil Fri Tale Europa. Trods adgangen til to forskellige mobilnetværk kommer der fortsat kun en faktura fra et sted, nemlig fra os.

Produktblad

Helt frit bliver det ikke

Brug af EU-data er den nye frihed, men under ansvar. De nye regler for roaming i EU gør, at vi ikke må stoppe for adgangen til at bruge data i EU, hvis du ikke har nået mobilpakkens samlede dataloft. Prisloftet for brug af EU-data udover fair use-mængden er reduceret meget kraftigt, og det vil fortsat falde i de nærmeste år. Se spørgsmål og svar om brug af data i EU her.

Streaming af TV og film forbruger en del data. Vær derfor opmærksom på, hvad din mobilpakke rummer af data, og vælg bevidst, om du vil bruge data til det formål.

Læs evt. denne artikel, der fortæller lidt om, hvad meget data man forbruger på forskellige gøremål.

Vi anbefaler, at alle medarbejdere informeres om reglerne for deres dataforbrug i EU+ med deres nye mobilpakker og især om, hvad er sker ved overforbrug af data. Det vil være naturligt, at dit firma har formuleret et klart set regler for, hvilken part der betaler for hvad, hvis der sker et overforbrug.

 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om en løsning til dit firma?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.