Kom godt fra start i 2023 med Lotto/Dstny

Vær med i konkurrencen om at vinde det nye Lotto/Dstny-cykeltøjsæt

Dstny er nu hovedsponsor for Lotto/Dstny-cykelholdet

Fra 1. januar 2023 er Dstny blevet hovedsponsor for Lotto/Dstny-cykelholdet sidestillet med den gamle hovedsponsor National Lottery. som er det belgiske pendant til Danske Spil. Faktisk er cykelholdet det første professionelle cykelhold i verden, og det blev etableret i 1985 med Lotto ombord fra start. Igen i år er Lotto/Dstny med i World Tour inkl. Tour de France, og Danmark er igen repræsenteret på holdet ved Andreas Kron.

Lotto/Dstny vinder stort cykelløb i Belgien

2022 blev ikke så sejrrigt for vores World Tour herrecykelhold. Men allerede nu er der fremgang. Som stolt sponsor glæder vi os selvfølgelig over, at Milan Menten fra Lotto/Dstny sprintede sig til sejr i det 209 km lange cykelløb Le Samyn 2023 (UCI 1.1) fra Quaregnon til Dour i Belgien i tirsdags 28/2-2023. Det er tredie løbssejr i 2023.

Deltag i vores konkurrence, og vind det nye Lotto/Dstny cykeltøjsæt

Deltag i konkurrencen inden 1.marts 2023 om at vinde et sæt af Lotto/Dstny-cykeltøj ved at svare på følgende tre spørgsmål:


Hvilket år blev Dstny hovedsponsor for Lotto/Dstny-cykelholdet?
2021, 2022 eller 2023


Hvem er Lotto/Dstny-cykelholdets danske rytter?
Jonas Vingegaard, Andreas Kron eller Jacob Fuglsang


Hvor mange daglige brugere er der på Dstny’s telefoni-platform?
1 mio. brugere, 2 mio. brugere eller 3 mio. brugere.

Svar på de 3 spørgsmål i formularen nederst på siden, udfyld med dit navn, mobiltlfnr. og email, og send den til os inden 1.marts 2023. Salgsdirektør Thomas Jeshøj trækker lod mellem de modtagne besvarelser senest 7.marts 2023. Vinderen får direkte besked.

Konkurrencen er afsluttet og vinderen fundet.

Referencer