Nyhed

Surf frit i EU+ med Mobil Fri Tale

EU påbød med lovgivning, at brugere af internationale mobilpakker pr. 15. juni 2017 skulle kunne tale og anvende data i EU+-området på samme måde som i Danmark – for en fair andel af mobilpakkens taletid og datamængde. I den anledning lancerede vi mobilpakkerne ”Mobil Fri Tale Europa” med 4 varianter.

Loven dikterede endvidere, at den såkaldte ”fair andel” – med tiden – skal være større. Pr. 1/1-2020 øges denne andel igen. Og det har konkret betydning for de af vores kunder, som køber mobilpakkerne ”Mobil Fri Tale Europa 20 GB” og ”Mobil Fri Tale Europa 30 GB.”

Andels-grænsen på data fjernes pr. 1/1-2020 helt i ”Mobil Fri Tale Europa 20 GB.” Det betyder, at du kan bruge alle 20 GB data i EU+, hvis du har lyst. I ”Mobil fri Tale Europa 30 GB”-mobilpakken hæver vi andels-grænsen for dataforbrug i EU+ fra 10 GB til 20 GB fra 1/1-2020.

Og husk, at du har mulighed for at genoptanke op til 4 gange, hvis du har aftalt det måneden forud med Dstny kundeservice. EU er blevet indenrigs med Mobil Fri Tale. Stort set.

 
 
 
 

Referencer

Ændring af Mobil Fri Tale mobilpakke

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.