Optimér din online møde- og samarbejds-løsning

Kom hurtigt i gang med at arbejde effektivt og professionelt hjemmefra

Det er nemmere, end du tror…

Online møder og samarbejde efter dine behov

Video- og audiomøder

Gruppechat m. historik

Skærm- og fildeling

Projekt- og opgavestyring

Tilgå fra alle enheder

Fuld sikkerhed og ingen aflytning

Både eksterne og interne deltagere

Værktøjer uden at gå på kompromis

Fuld sikkerhed

Vær sikker på, at det kun er mødedeltagerne, der lytter med. Med krypterede forbindelser og høj sikkerhed, kan I trygt gå i dialog om mere forretningskritiske emner – uden nogen der smuglytter.

Stilsikker mødeledelse

Med de rette professionelle værktøjer får du funktionalitet, der gør mødeledelse let og enkelt og som sikrer at alle får det optimale ud af mødet. Desuden får du også værktøjer som fil- og skærmdeling, der gør mødeoplevelsen endnu bedre.

Fleksible løsninger

Vi ved, at din virksomhed kan have specifikke præferencer og behov. Derfor tilbyder vi flere forskellige professionelle løsninger, der passer til jeres individuelle behov.

Let implementering

Vores løsninger er hosted og mange af løsningerne kan derfor implementeres med få klik. Desuden sørger vi for, at det fungerer optimalt, så du og din virksomhed ikke behøver at skulle bekymre jer om en indviklet og tidstagende implementering.

Gode råd til god videomødekultur

1. Vær i god tid
Sørg for at mødelederen er i god tid, så den tekniske opsætning fungerer. Det er vigtigt, at den der har indkaldt til mødet åbner op for mødet – gerne 10 minutter før – så deltagerne har tid til at kunne tilmelde sig med lyd og video.

2. Opfør dig som var det et fysisk møde
Selvom I ikke fysisk er i samme rum, er det vigtigt, at du opfører dig som var du der. Kig ind i skærmen og vær nærværende, og sid gerne et sted, hvor du ikke bliver forstyrret af andre ting

3. Slå video til hvis I afholder et videomøde
Hvad er meningen med et online videomøde, hvis I ikke kan se hinanden? Pointen i at mødes online er netop, at man kan se hinanden. Ellers kunne man lige så godt bare ringe sammen

4. Respekter hinandens taletid
Når der er en anden, der har ordet eller præsenterer i længere tid, kan det være en god idé at slå sin mikrofon fra

5. Gør brug af professionelle funktionaliteter
Ved hjælp af de rette værktøjer, er der ofte mulighed for at I kan samarbejde let i et møde – med funktioner som skærm- og fildeling samt interaktivt whiteboard, kan I samarbejde om filer – i ét og samme møde.

Referencer

Book dit videomøde for at få råd til din optimale videomødeløsning