Nye opdateringer til Connect 3.0 på vej

Bliv klogere på de kommende opdateringer i januar 2020

Glæd dig til at kommunikere mere effektivt

Et af målene med Connect 3.0 er, at det skal være nemt og hurtigt at kommunikere og samarbejde. Derfor er Connect 3.0 Client og Connect 3.0 App simpel og kraftfuld at anvende. Med den næste opdatering af Connect 3.0 kommer der en række forbedringer til udvalgte funktioner og i designet, der understøtter det.

 

Der følger en lang række små forbedringer, som samlet gør din kommunikation og samarbejde via Connect 3.0 lettere og mere intuitiv. Nedenfor ser du nogle af de væsentligste nyheder, som er værd at vente på.

Nogle af designændringerne er live nu

I Connect 3.0 Client og App har vi lanceret nogle designforbedringer.

Der er kommet et separat menupunkt i klientens hovedmenu til dine voicemails. Derudover får du nu også i klienten notifikationer (de røde runde badges) for ubesvarede opkald og telefonbeskeder. Dermed kan du hurtigt se dine mistede opkald og voicemails.

Endelig er det blevet muligt i din Connect 3.0 App at ringe op direkte til den person, der har lagt en telefonbesked, ved at trykke på telefon-ikonet i voicemail-posten.

De vigtigste forbedringer er de nye integrationsmuligheder

Effektiv kalender- og mødebooking direkte fra Outlook

Lanceres januar 2020

Integration til OneDrive, Dropbox og Google Drive i Collaboration

Er lanceret

Integration til De Gule Sider til brug ved opkald

Er lanceret

Nyt plugin til Microsoft Outlook kalender

En af de betydelige opdateringer januar 2020 er det nye Outlook-kalender-plugin. Det gør det muligt for dig at booke møder og videomøder direkte i Outlook. Dermed får du en central kalenderstyring, så du kan nøjes med at booke møder ét sted.

Vedhæft filer fra OneDrive, Dropbox og Google Drive i Collaboration

I Connect 3.0 App har du nu også mulighed for at hente filer til projekter og streams i Collaboration fra OneDrive, Dropbox og Google Drive i en enkelt arbejdsgang. Har du filer liggende i skyen hos de tre leverandører, kan filerne nu downloades nemt og hurtigt og gøres tilgængelige for alle projektdeltagere i Collaboration, mens du er på farten.

Få info fra De Gule Sider på din skærm sammen med opringning

Arbejder du med kunder dagligt, er der flere opdateringer, som vil gøre din hverdag både lettere og mere effektiv. Med det nye “Directory Enquiry Services”-API kan du integrere De Gule Sider med Connect 3.0. Når du får et opkald, slår systemet samtidigt op på De Gule sider og finder data baseret på opkalders telefonnummer. Data præsenteres på din skærm, samtidig med at du besvarer opkaldet. Du er derved bedre klædt på til at håndtere opkaldet. API’et er lanceret og tilgængeligt for Connect 3.0-kunder.

Premium Attendant 3.0 og forbedret UC Analytics

Premium Attendant 3.0 er nu tilgængelig sammen med forbedringer på UC Analytics, så du kan høste endnu mere værdi af dine data.

I Premium Attendant får du et bedre overblik med kontaktlisten, så du nemmere kan omstille opkald samtidig med, at du får et større overblik over indgående, aktive og opkald i køen. Det bliver lettere at

  • ændre stamdata på kolleger og kontakter
  • ændre kollegernes aktivitets-status
  • ændre på omstillede numre
  • sætte og ændre noter for kolleger

Endelig får Premium Atendant brugere advarsel, hvis “sidste agent” i en kø logger sig ud.

Du får let og direkte adgang til UC Analytics både i Connect 3.0 Client via Værktøjer og via et ikon under menupunktet Opkald og i Connect 3.0 App under Opsætning.

Forbedringerne i UC Analytics kommer umiddelbart efter januar 2020. Forbedringerne omfatter bl.a.

  • pause- og genoptag optagelse-knapper til always-on voice recording
  • mulighed for forskellig konfiguration af optagelse af opkald til forskellige typer ringegrupper
  • forberet login for at tilgå opkaldsoptagelser
  • nemmere download af opkaldsoptagelser
 
 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om de nye Connect 3.0 opdateringer?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.