Nyhed

Opkøb af Comendo Telecom

Pressemeddelelse: Dstny A/S overtager alle aktiviteter i Comendo Telecom A/S

Dstny A/S overtager alle aktiviteterne i Comendo Telecom A/S. Opkøbet konsoliderer Dstny’s position som erhvervslivets teleselskab og er første fase i en acceleration af Dstny’s vækstplaner.

Dstny A/S har siden etableringen i 2005 leveret teleløsninger til dansk erhvervsliv. Gennem alle år har Dstny A/S oplevet en kraftig organisk vækst, som nu udbygges med opkøbet af alle aktiviteter i Comendo Telecom A/S. Comendo Telecom A/S er datterselskab af det børsnoterede selskab Comendo A/S.

Opkøbet styrker Dstny’s position som en af de betydende udbydere af telefoniløsninger til dansk erhvervsliv.

I forlængelse af Dstny A/S’ vedtagne vækstplan opstod muligheden for at overtage Comendo Telecom A/S’ aktiviteter. Dstny’s ejerkreds fandt, at denne forretningsmulighed og tidspunktet var rigtig. Comendo Telecom A/S’ telefoniforretning og kundesammensætning passer godt sammen med Dstny A/S, og akkvisitionen muliggør en yderligere konsolidering af positionen som et af erhvervslivets foretrukne teleselskaber.

”Comendo Telecom A/S og vi kunne hurtigt se, at Comendo Telecom A/S’ danske telefoniforretning ligger godt til Dstny størrelse, produkt- og kundeportefølje.

Vi forventer, at opkøbet giver økonomiske fordele ift. vores omkostningsstruktur, ligesom en sammenlægning af aktiviteterne vil give større slagkraft i afsætningen på det konkurrenceprægede btb-telefonimarked,” siger medstifter og adm.dir. i Dstny A/S Kenneth Andreasen.

“Nu forestår der en stor opgave i at samkøre telefoniaktiviteterne fra Comendo Telecom A/S med Dstny A/S. Alle Comendo Telecom A/S medarbejdere flytter til Nærum hurtigst muligt, og dernæst skal organisation, systemer og service- og kundeporteføljer konsolideres,” slutter Kenneth Andreasen.

Spørgsmål kan rettes til:

Adm.dir. og medstifter hos Dstny A/S:
Kenneth Andreasen, tlf. 88 88 77 70 eller 51 99 00 00.

Direktør og medstifter hos Dstny A/S:
Peter Reich, tlf. 88 88 77 71 eller 2720 2620

Adm.dir. hos Comendo A/S:
Gert Rieder, tlf 81 80 00 10

Fakta om Dstny A/S og Comendo A/S

Dstny A/S tilbyder professionelle kommunikationsløsninger til erhvervslivet. Dstny A/S sikrer, at virksomhedernes kommunikation med deres kunder har bedst mulige betingelser, og leverer fibernetværk, mobiltelefoni og IP-telefoni, samt Unified Communications baseret på en hosted infrastruktur. Vores fokus er på vores kunders: kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder. Dstny A/S blev stiftet i 2005, og virksomheden er vokset i gennemsnit 40 % over de sidste 4 år. Dstny A/S er delvist ejet af Vækstfonden og 100 % danskejet. I 2009 blev Dstny A/S nomineret til “Entrepreneur of the Year af Ernst & Young.” Dstny A/S er i dag omkring 50 medarbejdere.

Comendo A/S blev etableret i 2002, og forretningsområderne er telefoni, sikkerhed, netværk, og hosting, som udbydes til erhvervslivet. Med dagens aftale udskiller Comendo A/S sine danske telefoniaktiviteter. Comendo A/S fortsætter sine aktiviteter på de 3 andre forretningsområder som hidtil.

Referencer