Nyhed

Opkøb af iPinion

Pressemeddelelse: dstny a/s overtager alle aktiviteter i iPinion ApS

En yderligere konsolidering af positionen som erhvervslivets foretrukne teleselskab og en kraftig styrkelse af aktiviteterne i Jylland er bevæggrunden for endnu et dstny opkøb.

dstny a/s overtager pr. 1. november 2013 alle aktiviteterne i iPinion ApS. Opkøbet konsoliderer dstny’s position som erhvervslivets teleselskab og er en naturlig del af yderligere acceleration af dstny’s vækstplaner.

dstny a/s har siden etableringen i 2005 leveret teleløsninger til dansk erhvervsliv. Gennem alle år har dstny a/s oplevet en kraftig organisk vækst, som nu udbygges med opkøbet af alle aktiviteter i iPinion ApS.

iPinion ApS har gennem de seneste år med succes formået at opbygge en bred og trofast kundebase i Jylland, til hvem de har leveret en bred vifte af telefoniløsninger. Det er denne kundebase samt nye kunder i det jyske, der vil drage fordel af den forenede styrke og nye innovative produkter.

Opkøbet styrker dstny’s position som en af de betydende udbydere af telefoniløsninger til dansk erhvervsliv og medvirker til den nødvendige konsolidering af mindre telefoniudbydere på det danske marked.

dstny overtog på samme tidspunkt sidste år alle aktiviteter i det tidligere Comendo Telecom A/S, og efter en succesfuld integration af disse aktiviteter har ledelsen i dstny været på udkik efter yderligere muligheder i markedet. dstny’s ejerkreds fandt, at både de konsolideringsmæssige fordele og den forøgede forretningsmulighed i det vestlige Danmark gav det helt rigtige match.

iPinion ApS og vi kunne hurtigt se, at både timing, geografisk placering, kundesammensætning og kemi passede perfekt. Vi ved, at opkøbet giver umiddelbare økonomiske fordele ift. vores omkostningsstruktur, og vi er sikre på, at både nuværende og fremtidige kunder i det jyske vil få stor fordel af vores kombinerede styrke,” siger medstifter af og direktør i dstny a/s Peter Reich.

Nu forestår både det interne og eksterne arbejde med at give alle kunder den bedste overgang. Vi er sikre på, at alle iPinions kunder hurtigt vil mærke positive forandringer. Alle medarbejdere flytter med over i dstny og skal være udgangspunkt for en styrket indsats vest for Storebælt. Det bliver helt sikkert en styrkelse af organisation, systemer og service- og kundeporteføljer, så vi glæder os meget,” slutter Peter Reich.

Spørgsmål kan rettes til:

Direktør og medstifter hos dstny a/s:
Peter Reich, tlf. 8888 7771 eller 2720 2620

Adm.dir. og medstifter hos dstny a/s:
Kenneth Andreasen, tlf. 8888 7770 eller 5199 0000.

Salgsdirektør og medstifter hos iPinion ApS:
Lars Normark Holmgaard, tlf. 8110 1020

Fakta om dstny a/s og iPinion ApS

dstny a/s tilbyder professionelle kommunikationsløsninger til erhvervslivet. dstny a/s sikrer, at virksomhedernes kommunikation med deres kunder har bedst mulige betingelser, og vi leverer fibernetværk, mobiltelefoni og IP-telefoni, samt Unified Communications baseret på en hosted infrastruktur. Vores fokus er på vores kunders: kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder. dstny a/s blev stiftet i 2005, og virksomheden er vokset i gennemsnit 40 % over de sidste 4 år. dstny a/s er delvist ejet af Vækstfonden og 100 % danskejet. I 2009 blev dstny a/s nomineret til “Entrepreneur of the Year af Ernst & Young.” dstny a/s er i dag omkring 50 medarbejdere.

iPinion er en af de førende leverandører af kommunikationsløsninger til erhvervslivet med fokus på hosted omstilling, IP-telefoni, mobiltelefoni og internet. Som den første teleudbyder i Danmark har iPinion kunnet tilbyde sine erhvervskunder både at benytte TDC mobilnet såvel som Telenor mobilnet. Igennem snart 10 år har iPinion arbejdet målrettet med egen udvikling og salg af produkter og løsninger, som skaber bedre kommunikationsløsninger. iPinion er stiftet af to energiske mennesker med mange års erfaring i kommunikationsbranchen. Den ene stifter var initiativtager og grundlægger af et af de første koncepter i Danmark med hosted omstillingsanlæg. Et selskab, som senere er opkøbt af iPinion. Det hostede omstillingsanlæg har været omdrejningspunktet fra dag ét. I dag finder du nogle af Danmarks bedste udviklere, som tilsammen besidder mere end 30 års erfaring med programmering og udvikling af IP- og mobiltelefonisoftware. iPinion har hovedkontor i Århus og driftscenter i Ballerup, hvor Interxion i mange år har sikret de fysiske omgivelser, som har medvirket til en usædvanlig høj stabilitet. iPinion gik ud af 2012 med en omsætning tæt på 20 millioner og en medarbejderstab på godt 22 mennesker.

 
 
 

Referencer