Savi 8220 UC DECT Duo m. ANC / USB-C

Trådløst ANC DECT-headset til PC med rækkevidde på op til 150m

  • Aktiv støjdæmpning (ANC)
  • Call privacy: Støj og alle stemmer der ikke taler ind i mikrofonen frasorteres
  • DECT-security certificeret
  • DECT audio sikrer den højeste lydkvalitet til musik og samtaler
  • 13 timers taletid og 50 timers standby tid

USB-C Trådløs Duo ANC

Kontakt os for pris

Varenr.: 209815-02

 

Bestil

 

Produktdetaljer

 

Plantronics Savi 8220 er et trådløst DECT headset med en rækkevidde på op til 150 m.
Den nye Savi 8200 serie er et trådløst DECT-headset der med DECT-roaming giver en rækkevidde på op til 150m og med DECT audio, som giver sublim høj lydkvalitet.

Call Privacy
Savi 8200 DECT-serien har som noget helt nyt, udover ANC også Call Privacy. Det betyder, at mikrofonen ikke bare sorterer støj fra, men kun sender stemmen der taler i mikrofonen igennem til modtageren. Savi 8200 er således blevet løftet til et nyt niveau for de brugere, der i høj grad vil sikre, at private samtaler forbliver private, så dem i den “anden ende” nu hverken kan høre støj eller andre samtaler der foregår ved siden af den der bruger headsettet.

Plantronics HUB
Med Plantronics Hub er der mulighed for at tilpasse indstillingerne til miljøet de bliver sat op i, således at rækkevidde og lyd altid forbliver i højeste kvalitet.

Voice alerts
Headsettet har de velkendte voice alerts med notifikationer der fortæller dig om du er på vej uden for rækkevidde, hvilken batteritid du har, samt om headsettet er på mute.

Plantronics Manager Pro
Savi 8200 serien fungerer selvfølgelig også med Plantronics Manager Pro, så det er let at skubbe opdateringer og indstillinger ud til alle brugere samt indhente analyser i forhold til brugen.

Hvad følger med i æsken:

  1. Headset
  2. Base/ladestation
  3. DECT-dongle
  4. Strømforsyning
  5. Vejledning

Der ydes 2 års garanti.