Selandia Automobiler

valgte Dstny…

…fordi de vil have en moderne løsning, som er let at tilpasse efter behov

Selandia Autobiler sælger nye Ford biler, brugte biler, reservedele og tilbehør til kunder på Sjælland. De har været kunde hos os siden 2019.

Deres ønske har været at få en robust og velfungerende løsning indenfor telefoni og netværk, så Selandia Automobiler kan fokusere på at sælge til og servicere deres kunder.

De fire nøglekompontenter

MPLS

Et lukket, privat og sikkert kredsløb

Unified Comm. PBX

Løsning med IP- og mobiltelefoni med Connect 3.0 App og Client

Tæt samarbejde

Personligt kontakt team, som giver kort tid fra opgave til løsning

Alt samlet ét sted

En leverandør til at dække alle behov for netværk og telefoni og kun en regning.

Nøglekomponenterne i Selandias løsning

“Selandia Automobiler er grundlagt i 2000, og vi har 4 udsalgssteder i Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved,” fortæller adm.dir. Christian G. Larsen.

Han fortsætter: “Selandia Automobilers telefoniløsning er tilpasset løbende i takt med vores forretningsmæssige udvikling, så løsningen hjælper organisationen i dagligdagen ved at understøtte forretningen gennem 4 nøglekomponenter.”

Selandia Automobiler har valgt et MPLS-netværk, der binder afdelingerne sammen i et privat og lukket kredsløb, der giver firmaet sikker internetforbindelse med state-of-the-art firewall. Deres gæste-LAN er udformet med filtre, så gæster kun har internetadgang og ikke adgang til resten af Selandia Automobilers MPLS. Med MPLS-kredsløbet og QoS har medarbejderne bedst mulig talekvalitet på deres IP-telefoni med selektiv anvendelse af Connect 3.0 Client.

Dertil har Selandia Automobiler mobiltelefoni og benytter Connect 3.0 App, og de har på tværs af IP– og mobiltelefoni adgang til alle telefonifunktioner. Desuden kan de koble flere funktioner til, hvis behovet opstår hos Selandia Automobiler.

Christian fortsætter: “Vi har et fast kontaktteam hos Dstny, som kender os, så eventuelle ændringer og udbygning af telefoniløsningen sker med det samme, og uden unødig ventetid.”

“Endelig får vi så kun regning fra én leverandør, hvilket reducerer det administrative tidsforbrug,” afslutter direktør Christian G. Larsen.

 
 
 
 

Referencer

Skal vi kontakte dig om en løsning til dit firma?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.