Sip Trunk

Med og uden Quality of Service

SIP Trunk med eller uden Quality of Service

Vi tilbyder dig en SIP Trunk til virksomhedens omstilling (PBX), så du kan skalere teletrafikken op og ned efter behov fra minut til minut. Du kan også få Quality of Service med din SIP Trunk. Det giver den højeste samtalekvalitet og dermed den bedste telefonioplevelse for dine kunder

Produktblad

Intelligent telekommunikation med SIP Trunk

Vi kan styre trafikken helt præcist og sikre, at du ikke løber tør for kapacitet, selv når du modtager både telefoni og internet gennem SIP Trunk med QoS (Quality of Service) fra os.

Ønsker du at fortsætte med den PBX, du har i virksomheden, kan vi stadig levere telefonien med vores SIP Trunk. I modsætning til eksisterende ISDN30(E1) giver en SIP Trunk fra os dig i princippet et ubegrænset antal kanaler.

Fordele med en SIP Trunk

Giv kunderne den bedste telefonoplevelse

Med Quality of Service på toppen af din SIP Trunk fra Dstny opnår du den højeste samtalekvalitet, fordi vi reserverer båndbredde alene til telefonsamtalerne. Samtaler uden hakken og udfald fremmer den gode oplevelse for kunden

Skalér trafikkapaciteten fra minut til minut

Med en SIP Trunk fra os kan du ændre kapaciteten for teletrafikken i takt med, at virksomhedens behov ændrer. Faktisk fra minut til minut.

Spar penge ved at samle alle linjer og funktioner

Nedlæg virksomhedens gamle ISDN30- og ISDN2-forbindelser samt firmaets internetforbindelse. Saml funktionerne hos os, og opnå besparelser ved at samle flere linjers funktioner. Det reducerer dine udgifter, og du modtager én samlet faktura for alle ydelser fra en udbyder.

Prøv en SIP Trunk i tre måneder

Test vores SIP Trunk til din telefoniløsning, før du beslutter dig for at købe. En test omfatter op til 10 talekanaler og op til 10 danske fastnetnumre. Da testen er bygget på en lukket MPLS-kredsløb, hvor vi har afsat dedikeret båndbredde til tale, vil du opleve særdeles høj talekvalitet.

Du kan teste indgående og udgående opkald til fastnetnumre og mobilnumre i Danmark og udlandet. Testprisen er 3.000,- kr. ekskl. moms og ekskl. trafik.

 
 
 
 

Referencer

Kontakt mig om SIP Trunk og/eller test af SIP Trunk

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.