SKI-aftale 50.07

Løsninger inden for Unified communication/PBX, kontaktcenter og omstilling

ipvision & SKI 50.07

ipvision A/S udbyder telefoniløsninger, mobiltelefoni, internet, netværk, Wi-Fi, infrastruktur og integration som hosted services – både som totalløsninger og delløsninger integreret med eksisterende systemer, PBX’er, cloud-services, mail-klienter og back office-servere. ipvision drifter og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og opdaterede med avancerede enterprise-level sikkerhedsløsninger.

Med hele paletten af ydelser til rådighed kan ipvision tilbyde nogle helt unikke løsninger, der hjælper dansk erhvervsliv og nu også den offentlige sektor med at minimere omkostninger og optimere kundeoplevelsen.

På SKI 50.07 leverer ipvision gennem Comm2ig løsninger inden for Unified communication/PBX, kontaktcenter og omstilling både som On-premise og cloudbaseret, samt tilhørende management systemer. Derudover leverer ipvision IP og DECT telefoner både til ovenstående løsninger og til generelt brug på øvrige UC/PBX platforme.

ipvision står klar til at hjælpe med at finde frem til netop den løsning, der dækker jeres behov, og med vores høje produkt- og løsningskompetence, vil vi kunne hjælpe jer sikkert i gang, således at I opnår maksimal udbytte af den valgte løsning.

 
 
 
 

Referencer