Nyhed

SKI-aftale 50.07:
Dstny er ny underleverandør af Unified Communications

Dstny er udvalgt som leverandør af Unified Communications løsninger til det offentlige marked – under SKI-aftale 50.07

Nærum, 13. august 2019

I dag kl. 14.00 er det offentliggjort, at COMM2IG A/S er godkendt som leverandør med Dstny som underleverandør på første del af den forpligtende SKI-aftale 50.07, som omhandler Unified Communications– og telefoniprodukter.

COMM2IG A/S og Dstny kan nu tilbyde de offentlige organisationer og institutioner kommunikationsløsninger, der effektiviserer hverdagen for den enkelte medarbejder. Det gør det muligt at skabe et set-up, hvor der kan ydes en unik service overfor borgerne. Dstny kan levere alt fra de mindre og simple løsninger til meget omfattende kommunikationssystemer til de mest krævende opgaver.

”Vi glæder os til at kunne tilbyde komplette unified communication løsninger til det offentlige sammen med Dstny. Dstny er en af pionererne på UC i Danmark, så det var oplagt for os at etablere et samarbejde, som foreløbigt har kastet en godkendt leverandør-status af sig. Vi ser frem til samarbejdet og til sammen at levere telefoni, der skaber værdi til det offentlige,” siger adm.dir. Jimmy Hansen hos COMM2IG A/S.

”COMM2IG A/S har indgået et strategisk samarbejde med os for at kunne tilbyde vores specialiserede kompetencer og leverancer inden for Unified Communications,” siger adm.dir. Kenneth Andreasen hos Dstny a/s og fortsætter: ”Sammen kan vi levere løsninger, der giver produktivitetsgevinster og forbedret service overfor borgere.”

Venlig hilsen

Lars Røjgaard Andersen

Direktør Public Sector

SKI-aftale 50.07

1.del af SKI-aftale 50.07 omhandler følgende produkter og løsninger:

  • Videoovervågning
  • Headsets
  • DECT
  • Management af UC- og telefoniprodukter
  • Tilbehør
  • Service og support
  • Timebaserede ydelser

Comm2ig A/S

COMM2IG hjælper med alt fra levering af PC’er, tastaturer og mus til komplette datacenter- og cloudløsninger. Vi leverer it-løsninger til private virksomheder i alle størrelser, ligesom vi er leverandør på en række offentlige rammeaftaler hos SKI og Moderniseringsstyrelsen. COMM2IG’s rådgivere og infrastrukturkonsulenter sikrer kunderne den rigtige løsning inden for hvert forretningsområde ved at være med fra strategi til drift og ved at hjælpe vores kunder med at skabe en effektiv organisation, hvor der er styr på hverdagen.

Dstny A/S

Dstny A/S udbyder telefoniløsninger, mobiltelefoni, internet, netværk, Wi-Fi, infrastruktur og integration som hosted services – både som totalløsninger og delløsninger integreret med eksisterende systemer, PBX’er, cloud-services, mail-klienter og back office-servere. Dstny drifter og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og opdaterede med avancerede enterprise-level sikkerhedsløsninger. Med hele paletten af ydelser til rådighed kan Dstny tilbyde nogle helt unikke løsninger, der hjælper dansk erhvervsliv og nu også den offentlige sektor med at minimere omkostninger og optimere kundeoplevelsen.

Kontaktinformation

COMM2IG A/S: Adm.dir. Jimmy Hansen – jh@comm2ig.dk – 21 62 36 75

Dstny A/S: Adm.dir. Kenneth Andreasen – kan@ipvision.dk – 88 88 77 70

Dstny A/S: Direktør Lars Røjgaard Andersen – lra@ipvision.dk – 88 77 69 35

 
 
 
 

Referencer