Bedre Skype for Business telefoni

Kom helt i mål med os

Unikke oplevelser for dine kunder

Vi tilbyder dig unik funktionalitet på toppen af din Skype for Business løsning med Connect 3.0 Contact Point.

Mangler du udvalgte funktioner som f.eks. indtrækning af opkald, statusvisning på kolleger på mobil, avancerede ringegrupper, anvendelig statistik, wallboard, bedre overblik over kolleger og en smartere omstilling?

De funktioner og mange flere kan du få via integration med Connect 3.0 Contact Point.

Er dit mål bedre kundeservice og højere effektivitet, kan du bedre realisere målene ved at kombinere din Skype for Business løsning med Connect 3.0 Contact Point.

Fordele med Skype for Business hos os

Garanti for levering af opkald efter de højeste standarder

Mere stabilitet i driften

Beskyttelse mod aflytning, sporing og spionage

Prøv os af med en test i tre måneder

Eksperter i telefoni

Dstny er ekspert på telefoni og din Microsoft-partner er ekspert på IT.
Ønsker du det fulde udbytte af Skype for Business, træder vi ind med vores unikke viden om telefoni.

Vi sikrer, at dit firmas telefonifunktionalitet fuldt ud spiller sammen med firmaets IT, fordi vi altid går i samarbejde med dit firmas Microsoft partner.

Vi kontakter dem allerede, når vi skal i gang med at afgive tilbud, og samarbejder tæt under hele forløbet. Dermed opnår dit firma en gnidningsløs implementering.

Certificeret SIP Trunk til Skype for Business

Vi er som en af få danske udbydere certificeret til at levere SIP Trunk til din Skype for Business løsning. Det betyder, at dine samtaler leveres efter højeste standard, at du opnår en højere stabilitet i driften, og at du er bedst muligt beskyttet mod bl.a. aflytning.

Endelig er det adgangsbilletten til applikationerfunktioner og moduler, som kan komplementere og udbygge din Skype for Business løsning, så dit firma har mulighed for at kommunikere og samarbejde mere effektivt.

Vores SIP Trunk gør en forskel og
giver dig adgang til meget mere

  • Når vi leverer en SIP Trunk til din Skype for Business telefoniløsning, så åbner du døren til et væld af nye funktioner og muligheder, også til muligheder, som du ikke finder i en standard Skype for Business telefoniløsning. F.eks.ved at udbygge din løsning med adgangen til alle Danmarks mobilnetværk og til moduler,, så dit firmas behov dækkes komplet. Her er nogle af de muligheder, du kan vælge;
  • Visning af virksomhedens hovednummer for alle medarbejdere ved udgående opkald (One Number og True One Number)
  • Korrekt A-nummervisning ved omstilling
  • Komplet internationalt setup med internationale SIP Trunks og internationale numre – international telefoni til lokale takster
  • Mulighed for automatisk optagelse af samtaler – Voice Recording funktionalitet
  • Adgang til alle Danmarks mobilnetværk – frit valg mellem TDC, Telenors og 3’s netværk
  • Nødbesked ved evt. nedbrud
 
 
 

Referencer

Prøv os med en test af i tre måneder

Test vores SIP Trunk til Skype for Business, før du beslutter dig for at købe. En test omfatter op til 10 talekanaler og op til 10 danske fastnetnumre. Da testen er bygget på en lukket MPLS-kredsløb, hvor vi har afsat dedikeret båndbredde til tale, vil du opleve særdeles høj talekvalitet.

Du kan teste indgående og udgående opkald til fastnetnumre og mobilnumre i Danmark og udlandet. Testprisen er 3.000,- kr. ekskl. moms og ekskl. trafik.