Hvor **** er Holger?

Har I synkronisering ml. Teams og telefonsystemet?

Har I synkronisering af status mellem Teams og telefonsystemet?

Som eneste leverandør i Danmark leverer vi servicen Teams Connect, der synkroniserer status for hver medarbejder frem og tilbage mellem Teams og telefonsystemet.

Bliver dine kolleger ladt i stikken?

Hvad mon de føler, når de har en kunde i røret og ser følgende status for dig:

Ifølge Teams:

Ifølge telefonsystemet:

Manglende synkronisering er problemet

Problemet opstår, når der ikke er synkronisering mellem Teams og telefonsystemet. Virksomheden befinder sig oftest i en af tre situationer.

Situation A:
Den hyppigste årsag er, at telefonsystemet og Teams slet ikke er forbundet.

Situation B:
Den næsthyppigste årsag er, at mange integrations-services kun leverer synkronisering den ene vej fra Teams til telefonisystemet, men ikke den anden vej.

Situation C:
Derfor er det med glæde, at Dstny kan meddele, at vi nu – som de eneste i Danmark – kan tilbyde Teams Connect. Teams Connect er en integrations-service, der leverer synkronisering begge veje mellem Teams og vores telefoniløsning Connect.

Den hemmelige ingrediens – ”line state”

Når vi kan tilbyde synkronisering begge veje mellem Teams og Connect 3.0, skyldes det, at Teams Connect har fat i den såkaldte ”line state” i begge systemer. Så snart ”line state” ændrer sig i et af systemerne, sikrer servicen, at det også sker i det andet system.

I praksis betyder det, at Teams Connect sørger at ”skyde” aktivitetsstatus fra Teams ind i Connect 3.0 – uanset om aktivitetsstatus er sat automatisk (f.eks. på grund af et planlagt møde i Outlook) eller manuelt (f.eks. fordi en medarbejders møde trækker ud). Ligeledes sørger Team Connect for, at en ændring i line state i Connect 3.0 også ”skydes” over i Teams.

Den reelle landvinding er, at Teams Connect skyder line state (ledig eller optaget) fra medarbejderens mobiltelefon fra Connect 3.0 til Teams.

 

Ja, tak – jeg vil gerne høre mere om Teams Connect