SMV

Udforsk vores løsninger, der er skræddersyet til den lille virksomheds specifikke behov

De unikke udfordringer, som SMV'er står overfor

SMV kommer med unikke udfordringer. Agilitet, tilpasningsevne, effektiv kommunikation, ubesværet samarbejde og urokkelig kundeservice er grundpillerne i din succes. Men de kan føles umulige at få til at gå op i en højere enhed, Især fordi små virksomheder ofte kæmper med begrænsede budgetter og manpower. Dstny anerkender udfordringerne og forstå, at hver skridt på rejsen kræver kommunikationsløsninger, som kan følge med. Vores skalérbare telefonsystem understøtter, at SMV'er kan udvide uden begrænsninger, og det sikrer, at din kommunikations-infrastruktur kan vokse med dig. Vi imødekommer hybridarbejde, og vores økosystem af produkter bringer "big-business features" til din virksomhed, som kan skille dig ud på det konkurrenceprægede marked.

Mobile-first-dstny_contacts

Tilgængelig overalt

Når medarbejdere i stigende grad efterspørger at kunne arbejde hvor som helst, er det afgørende at investere i mobilitet, hvis en mindre virksomhed skal trives på et marked. D.v.s., at give medarbejdere mulighed for at være effektive, uanset om de arbejder på kontoret, hjemmefra eller på farten.

Beskyt din virksomheds fremtid med markedsledende sikkerhed

Sikkerhed er altafgørende. Dstny leverer markedsledende sikkerhed for at beskytte din virksomheds data og kommunikation. Vær tryg ved at vide, at din virksomhed er beskyttet mod trusler med vores robuste sikkerhedsforanstaltninger.

UCaaS

Telefonsystem

Dstnys telefonsystem fungerer lige godt, uandet om du vælger at give medarbejderne en fastnettelefon, en mobiltelefon, en softphone eller en webphone. Det sikrer, at medarbejderne forbliver forbundet til kolleger og kunder, på en problemfri og ubesværet måde.
teams-connect

Strømlin samarbejde med vores Teams-integration

Integrer ubesværet Dstnys services med Microsoft Teams. Styrk samarbejde og kommunikation på tværs af din virksomhed. Kommunikér og samarbejd hurtigt og nemt med dine kolleger og dine kunder på Teams-platformen.
mobile-regular

Mobil app

Få hele dit telefonsystem og alle dine kunder og kontakter direkte i hånden
globe-regular

Webphone

Med vores webphone har du altid de nyeste features uden selv at skulle opdatere
desktop-regular

Softphone

En softphone, der downloades og forvandler din PC til en telefon
phone-office-regular

Bordtelefon

Ring og håndtér opkald effektivt fra en fastnettelefon eller en IP-telefon

Styrk dit team med en chatbot

Dstny giver små virksomheder mulighed for at være tilgængelige for kunderne 24/7. Vores chatbot og omnichannel-funktioner sikrer, at du aldrig går glip af en mulighed for at engagere dig med kunder og give dem support og service døgnet rundt.

Lad os tage kontakt

Vil du vide mere om vores løsninger? Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med vores rådgivningsteam.