Sundhed

Sørg for, at din sundhedsvirksomhed følger reglerne, samtidig med at du fremmer god patientpleje.
hospital

Vi tager os af dig, mens du tager dig af andre

Sundhedssektoren står med unikke behov, der kræver skræddersyede kommunikationsløsninger. Vi forstår dynamikken indenfor sundhedsvæsenet. Derfor kan vi styrke sundhedspersonale og -organisationer med at navigere i kompleksiteten af kommunikation i sundhedssektoren, der kræver præcision, sikkerhed og velfungerende samarbejde. Dstny kan levere robuste løsninger til sektorens specifikke behov. Vores engagement rækker længere end blot at tilbyde teknologi. Det handler om at forbedre patientbehandlingen, optimere interne arbejdsgange og sikre et forbundet og responsivt sundhedsøkosystem. Oplev, hvordan Dstnys innovative kommunikations- og samarbejdstjenester kan løfte din sundhedspraksis. Fra sikring af følsom patientinformation til fremme af samarbejde i realtid er vi her for at transformere den måde, du kommunikerer på, og sætte patientens velvære i højsædet.

cloud-regular

Reducer hardware omkostningerne

Fjern omkostninger til hardwaresupport med et cloud-baseret telefonsystem
thumbs-up-regular

Styrk patientoplevelsen

Vær konsekvent i at yde god service til dine patienter
gem-regular

Gør organisationen fremtidssikker

Med en cloud-løsning vil din virksomhed altid have den nyeste teknologi

Pålidelig og sikker kommunikation

Styrk patientbehandlingen med Dstnys sikre kommunikations- og samarbejdstjenester. Vores robuste løsninger sikrer fortrolighed, compliance og pålidelighed. Det giver sundhedspersonale mulighed for at fokusere på det, der betyder mest – patientens helbred.

Effektivt samarbejde mellem kolleger

Dstny tilbyder samarbejdsløsninger til sundhedsmedarbejdere. Vores redskaber fra chat til videokonferencer forbinder medarbejderne effektivt og fremmer teamwork og hurtige beslutninger til gavn for bedre resultater for patienterne.

Tilgængelighed i realtid

Med Dstny kan sundhedsmedarbejdere ubesværet holde styr på kollegers tilgængelighed. Statusopdateringer i realtid sikrer rettidig kommunikation. Det gør det nemmere at koordinere opgaver, dele kritisk information og give hurtig patientbehandling.
FMC-natively mobile

Mobilitet og fleksibilitet for medarbejdere

Udstyr din sundhedsmedarbejdere med Dstnys mobile løsninger. De sikrer, at medarbejderne har fleksibiliteten til at arbejde hvor som helst. Det forbedrer tilgængelighed og reaktionstiden, som i sidste ende fører til forbedret patientbehandling.

Forbedring af patientoplevelsen

Dstnys kommunikationsredskaber er designet til at skabe et medfølende og professionelt miljø for patienterne. Styrk patientoplevelsen ved at effektivisere kommunikationen mellem sundhedsmedarbejderne og patienterne, så det fremmer tillid og forståelse.

Vores referencer inden for sundhed

Lad os tage kontakt

Vil du vide mere om vores løsninger? Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med vores rådgivningsteam.