Detail

Skil dig ud fra de andre detailhandlere ved at tage samarbejde og kundepleje til et helt nyt niveau
small_business

Frigør kraften i detail kommunikation

At skille sig ud overfor dine konkurrenter kan være særligt svært for en detailforretning, uanset om de varer, du sælger, er online eller i butikken. Det er gennem fremragende kundepleje, at du virkelig kan skille dig ud. Hos Dstny har vi mange års erfaring med at hjælpe detailvirksomheder med at træde ind i en ny æra med vores banebrydende kommunikationsredskaber. Vi forstår, at din succes afhænger af mere end blot konkurrencedygtige priser og produkttilbud. Vores innovative værktøjer er designet til at løfte dit brand til nye højder. Fra nemt og hurtigt samarbejde mellem dine medarbejdere til at levere uovertruffen kundepleje forstår vi de unikke udfordringer, som detailhandlere står over for på et overfyldt marked.

cloud-regular

Arbejd sammen om kunderne

Vælg Dstny's telefonsystem, hvor agenter, feltpersonale og butiksmedarbejdere kan kommunikere sammen på tværs bl.a. med one-touch ved kundeforespørgsler
display-chart-up-circle-dollar-regular

Øg omsætningen med add ons

Optimer alle indtægtsmuligheder ved at berige arbejdsgange f.eks. ved at inkorporere opkaldsanalyse, Voice Recording eller integrere dit CRM
gem-regular

Fremme bæredygtighed og sikkerhed

Forenkl administrationen med central styring og sikring af kundedata på en cloud-baseret platform for at reducere CO2-emissioner

Adskil dig med exceptionel kundepleje

Skræddersyet til detailhandel
I dagens detailhandel er priserne ofte meget lige. Derfor bygges kundernes præference lettest op, når du yder en enestående kundepleje. Dstnys løsninger giver dig mulighed for at levere enestående kundeservice og opbygge varige relationer, der rækker ud over transaktionerne.

Sikkerhed i centrum

Tillid er altafgørende i detailhandlen. Vores services er designet med sikkerhed i centrum. Med Dstny kan du trygt bygge et fundament for din virksomhed, sikre nem og hurtig drift og beskytte følsomme data.

startup

Skalerbarhed

Sæt turbo på din vækst

Når din detailforretning udvikler sig, bør din kommunikationsinfrastruktur kunne følge med. Dstny tilbyder skalerbare løsninger, der vokser med din virksomhed og giver den nødvendige fleksibilitet til at tilpasse sig ændrede krav.

FMC-natively mobile

Styrker mobilitet på tværs af lokationer og enheder

Fleksibilitet er afgørende i moderne detailhandel. Dstny imødekommer de forskellige præferencer hos dine medarbejdere og tilbyder mobilitetsvenlige løsninger, der overvinder alle grænser. Om de bruger mobiltelefoner, IP-telefoner, softphones eller webphones, vil dine medarbejdere være forbundet på tværs, uanset hvor de er.

business_analytics_screens

Pålidelige data

Både historisk og i realtid

For virksomheder inden for detail er data og analyser ikke kun tal. De er nøglen til at åbne for indsigt og skabe succes. Når de anvendes strategisk og praktisk, bliver de uvurderlige til at diagnosticere udfordringer, identificere prioriteter og træffe afgørende beslutninger. Oplev Dstny Analytics og styrken ved informerede beslutninger, der virkelig kan gøre en væsentlig forskel i din detaildrift.

Vores referencer inden for detail

server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)

Lad os tage kontakt

Vil du vide mere om vores løsninger? Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med vores rådgivningsteam.