For partnere

Tag med på vores rejse, og tag din virksomhed til nye højder
startup

Hvorfor blive partner hos Dstny A/S?

Vi har gennem årene opnået stor succes med at udvikle og styrke vores samarbejdsproces med vores partnere. Det inkluderer udvikling af effektive værktøjer, procedurer til træning onboarding af nye partnere, og et stærkt samarbejde med partneren i at vinde nye kunder. Med adgang til avancerede digitale værktøjer og portaler har vi skabt et miljø, der giver partneren de nødvendige redskaber til at opnå succes. Yderligere har alle partnere en dedikeret partnermanager og tilgang til et specialiseret partnersupportteam hos Dstny A/S, der arbejder målrettet med vores partnere og deres kunder. Det sikrer, at du som partner altid modtager den præcise support, du og dine kunder har behov for derigennem at sikre den optimale kundetilfredshed.

Partnerportalen myDstny

chart-simple-horizontal

Fleksibilitet

Vi tilbyder en fleksibel cloud-løsning, der kan skaleres op og ned ud fra behov og arbejdsmetoder.
handshake-angle

Tilpasning

Tilpas dit partnerskab ved at vælge, hvordan du vil være en integrere del af dit tilbud.
cloud-regular

100% cloud

Vi er helt cloud-baserede, hvilket betyder en pålidelig løsning, der altid er opdateret.
hands-holding-heart-regular

Ejerskab

Du ejer kunden fra start til slut. Det er dig, der har dialogen med kunden udvikler, yder support og forhandler nye aftaler.

Bliv partner hos Dstny

Hos Dstny A/S tilbyder vi i dag to partnermodeller, som du kan vælge i overensstemmelse med din virksomhedsprofil. Under partnermodel 1 genererer du leads til Dstny og får provision baseret på den omsætning, dine leads skaber. Ved partnermodel 2 får du mulighed for at varetage hele processen, herunder salg, leverance, drift og support, stærkt støttet af Dstny A/S.

Hvem er vi?

Vi er en af de mest ekspansive CPaaS-udbydere på danske og europæiske marked
og vi giver mulighed for at tilbyde virksomheder komplette løsninger til telefoni og kommunikation. Vi har samarbejdet med forhandlere i mange år og har i løbet af den tid akkumuleret en masse erfaring med at hjælpe og støtte partnere, så vi sammen kan skabe den succes i markedet, der skal til for at vækste forretningen.

 

Platformen

Vi tilbyder en brancheførende PBX-løsning, der er fuldstændig cloud-baseret. Slutkunden behøver ikke at eje nogle dele af deres egen teknologi. Vi sørger for, at alt fra hardware, software, forbindelser, kapacitet og sikkerhed opdateres og vedligeholdes. Løsningen tilbyder samme skalerbarhed som en mobil løsning, samtidig med at den giver samme stabilitet som en fast løsning. Vi tilbyder også muligheden for at vælge mellem at arbejde med bordtelefoner, softphones eller vores mobile applikationer.

Forskellige virksomheder har forskellige behov, når det kommer til telefoni og dets tilhørende tjenester. Mens nogle virksomheder har brug for værktøjer til at hjælpe dem med at forbedre deres kundeservice, kan andre have brug for flere oplysninger om, hvordan og hvornår kunder kontakter dem. Nogle virksomheder ønsker at få bedre styr på, hvordan medarbejderne præsterer, mens andre ønsker at øge produktiviteten og forbedre samarbejdet. Vi har masser af add-on services, både dem, vi selv har bygget, og dem, vi har integreret vores platform med, for at sikre, at slutkunden får den ekstra funktionalitet, de efterspørger.

Partner-ansvarlig

Ansvarlig for partneraktiviteter i Danmark for Dstny.
(+45) 88776935 | (+45)20401384
lars.roejgaard@dstny.dk