Presse

Her finder du fakta, materialer og ressourcer

Du finder her den hurtige genvej til fakta, spørgsmål og svar om Dstny og vores services, samt download af billeder og logoer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Den danske del af Dstny blev oprindeligt grundlagt i Hørsholm i Danmark i 2005 og hed ipvision a/s. Dstny Group blev grundlagt lidt udenfor Bruxelles i Belgien i 2007 af brødrene Daan og Samuel De Wever.

ipvision a/s blev opkøbt af Dstny Group i august 2021.

Dstnys forretningsgrundlag er at tilbyde innovative cloud-baserede telefoniløsninger til erhvervslivet. Vi leverer desuden internetforbindelser, netværk, Wi-Fi og sikkerhed. Dstny sikrer, at virksomhedernes kommunikation og samarbejde med deres kunder har bedst mulige betingelser. Vores fokus er på vores kunders kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder.

Ultimo marts 2023 er der ca. 120 fuldtids-ansatte i Dstny i Danmark og godt 1.000 medarbejdere i Dstny Group.

Dstny fokuserer på det europæiske marked og opererer p.t i 8 markeder. Vi samarbejder på tværs af markederne, hvilket gør det muligt for vores danske kunder med UCC-løsninger at få lokal service og support i de øvrige 7 markeder.

Kåre Jacobsen (direktør), Thomas Jeshøj (salgsdirektør), Lars Røjgaard Andersen (direktør Large Enterprise, Partners & Public Sector), Kenneth Kjøbmand (direktør IT Netværk & Infrastruktur og Sikkerhed), Pernille Hjort (kundeservice- og leverancechef), Carsten Thomsen (chef for forretningsudvikling), Jesper Grann Larsen (udviklingschef), Morten Brendstrup (chef for support og konsulenter) og Mogens Yde-Andersen (marketingchef).

Du kan tilmelde dig nyhedsmailen ved at udfylde formularen her.

Kåre Jacobsen, kaare.jacobsen@dstny.dk, tlf. 8888 7777

Ressourcer

Du finder billeder af ledelse og bestyrelse samt logoer her. Når du klikker på et billede eller et logo, downloader du elementet. Kontaktdata for ledelsen af Dstny A/S finder på her.

Logoer for print - CMYK i vector (.ai)

Logoer for web (.png)

Billeder af ledelse

Billeder af Daan De Wever

Billeder af Samuel De Wever