Virksomhedstype

Udforsk vores løsninger, der er skræddersyet til din specifikke virksomhedstype

Uanset størrelsen på din virksomhed har vi en løsning

Afhængigt af hvor du er i udviklingen af din virksomhed, vil dine behov være forskellige. Én størrelse passer ikke til alle. Det er noget, vi i Dstny har dyb forståelse for. Vi har brugt mange år til at forfine vores løsninger til forskellige størrelser af virksomheder. Uanset om du har en nystartet virksomhed, en SMV'er eller en enterprise virksomhed, har vi en række løsninger til at styrke dine medarbejdere, fremme samarbejde og skabe kundepleje i verdensklasse.
startup

Start-ups

Agilitet, ambition og en god idé er tre komponenter, du skal bruge for at skabe en succesfuld startup. Men du må ikke undervurdere behovet for en kommunikationsløsning, der kan vokse sammen med dig. Læs mere om de løsninger, vi har klar til at hjælpe din startup med at skyde i vejret, hvor end du gerne vil hen.
small_business

SMV

I en SMV'er er det almindeligt at have medarbejdere, der arbejder meget forskelligt, og som skal være i stand til at løfte opgaver, når behovet opstår. At have en effektiv og mobil kommunikationsløsning vil ikke kun styrke samarbejdet omkring kundepleje, men vil også gøre det muligt for dine medarbejdere at udføre deres opgaver, uanset hvor de er.
enterprise

Enterprise-virksomheder

Veletablerede virksomheder med avancerede og måske komplekse behov har også brug fleksibilitet og skalérbarhed i deres kommunikations- og samarbejdsløsninger for at være på forkant, når markedet ændrer sig, uanset om markedet er nationalt eller globalt.

Lad os tage kontakt

Vil du vide mere om vores løsninger? Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med vores rådgivningsteam.