Start-ups

Frigør det fulde potentiale med et telefonsystem, der vokser med din virksomhed

Vi ruster dig til den kommende rejse

At skabe en startup er en spændende rejse, hvor hver dag er en ny mulighed, hvert teammedlem er en vigtig brik i puslespillet, og hver kunde er guld værd. Forsynet med kaffe og ambitioner er alsidighed din superkraft, og tilpasningsevne er dit skjold.

Start-ups efterspørger hands-on ekspertise inden for alle områder af din virksomhed, og behovet for at kunne tilpasse sig er afgørende. Og én ting er klar, hvis du vil kunne gå fra en startup til en konkurrencedygtig og blivende virksomhed i trivsel, er effektiv kommunikation afgørende.

Hos Dstny forstår vi de unikke udfordringer, startup-virksomheder står over for. Vi kan udstyre dig med skalerbar kommunikation, klar til at udvikle dig med dine ambitioner. Med Dstny er din startup ikke kun forberedt til vækst. Den vil trives i den. Tag med os på denne rejse, hvor innovation ikke kender nogen grænser, og kommunikation er din katalysator for succes.

hand-sparkles-regular

Nem at bruge

Hurtig og let at sætte i drift. Integrerer nemt med de fleste IT-systemer, så du kan få mere fra hånden hurtigere
shield-regular

Sikkert

Alle dine forbindelser og enheder beskyttes af vores moderne og altid opdaterede sikkerhedsservices
laptop-mobile-regular

Enhver enhed

Du kommunikerer og samarbejder effektivt over alt med vores intuitive apps til alle typer enheder

Kommunikation klar til at skalere

Frigør vækstpotentialet med Dstny

Skaler din startup-virksomhed ubesværet med Dstnys cloud services. Lad vores skalerbare løsninger vokse med dig og sikre, at dine behov for kommunikation og samarbejde altid stemmer overens med dine ambitioner. Fokuser på din virksomhed, mens vi tager os af din kommunikationsinfrastruktur. Det bliver ikke nemmere at tilføje brugere eller services.

Frihed møder produktivitet

Omfavn arbejdet hvor som helst

Dstny-produkter giver dine medarbejdere mulighed for at trives, uanset hvor de arbejder. Omfavn fjernarbejde uden at gå på kompromis med produktiviteten. Lad dine kolleger forblive forbundne og effektive med vores fleksible telefoniløsninger designet til den moderne arbejdsplads.

Beskyt din start-ups fremtid med markedsledende sikkerhed

Sikkerhed er altafgørende. Dstny leverer markedsledende sikkerhed for at beskytte din opstarts data og kommunikation. Vær tryg ved at vide, at din virksomhed er beskyttet mod trusler med vores robuste sikkerhedsforanstaltninger.

UCaaS

Funktionsrigt telefonsystem

Styrker din kommunikation
Dstnys telefonsystem er en game-changer for startups. Spækket med en lang række funktioner sikrer det, at din kommunikation er problemfri, professionel og klar til at imødekomme dine skiftende behov.
mobile-regular

Mobil app

Få hele dit telefonsystem og alle dine kunder og kontakter direkte i hånden
globe-regular

Webphone

Med vores webphone har du altid de nyeste features uden selv at skulle opdatere
desktop-regular

Softphone

En softphone, der downloades og forvandler din PC til en telefon
fax-regular

Bordtelefon

Ring og håndtér opkald effektivt fra en fastnettelefon eller en IP-telefon

Bliv tilgængelig 24/7 med chatbot og omnichannel-funktioner

Alle start-ups bør have en bot som en del af deres team
Dstny giver start-ups mulighed for at være tilgængelige døgnet rundt. Vores AI-bot og omnichannel-funktioner sikrer, at du aldrig går glip af en mulighed for at engagere dig med kunder og give dem 24/7 support og tilgængelighed.

Lad os tage kontakt

Vil du vide mere om vores løsninger? Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med vores rådgivningsteam.