Få eSIM til dit Apple Watch

Mærk verdenen bedre - oplev friheden med Apple Watch på håndleddet og din iPhone hjemme i skuffen

 

Nu kan du få eSIM til Apple Watch. Så kan du løbe en tur eller indtage dansegulvet med en anderledes lethed uden at gå glip af noget.

Med et eSIM til dit Apple Watch kan du ringe, besvare opkald, læse og sende beskeder, streame musik og bruge andre funktioner direkte fra dit håndled - alt sammen uden din iPhone. Med dette "eSIM" kobler du dit Apple Watch til din iPhone og dit mobilabonnement.

eSIM understøttes på nuværende tidspunkt til Apple Watch 3-modeller eller nyere modeller med indbygget eSIM (cellular: rød ring/cirkel på lille drejseskive på uret) og med nyeste version af WatchOS.

eSIM til Apple Watch kræver også, at den tilhørende iPhone er en iPhone 6s eller nyere model, og at telefonen har iOS 13 eller nyere software installeret. Bemærk, at Apple Watch købt i USA er ikke kompatible.

Der tilbydes ikke eSIM til Samsung Galaxy eller andre smartwatch mærker.

eSIM til dit Apple Watch er et tilkøb til dit mobilabonnement og koster 9,- kr./mdr. ekskl. moms pr. 9/2-2024, og beløbet bliver trukket automatisk på din virksomheds faktura. Bestilling af eSIM til Apple Watch kræver, at du har indgået aftale med den telefoniansvarlige i din virksomhed herom, og at du har Dstny mobilabonnement på din iPhone.

Bestil selv "eSIM" til dit Apple Watch, når det passer dig.

applewatch_esim_process

Lille hurtig guide hvordan du gøre:

1. Gå ind på Apple Watch app'en på din iPhone

2. Klik på "Mobil data" i menuen

3. Klik på knappen: "Indstil mobil data"

4. Klik på knappen: "Tilføj et nyt abonnement" - den vil loade en Dstny side hvor du skal klikke på "Tilkøb eSIM Watch" knappen

5. Loading - Efter få minutter vil du have færdig installeret eSIM på Apple watch

 

Du kan selv bestille "eSIM" til dit Apple Watch. Du kan følge guiden her:

 

 

Spørgsmål og svar omkring eSIM til Apple Watch finder du her.

 

 

Lad os tage kontakt

Vil du vide mere om eSIM? Udfyld kontaktformularen for at komme i kontakt med vores rådgivningsteam.

Recent posts