Telefoni til dansk erhvervsliv

Skræddersyede løsninger med og uden integration

Telefoni der skaber værdi

Det er vores ambition at levere telefoni, der skaber værdi for den enkelte virksomhed. Telefoni skal ikke “blot” virke, være billig og nem at administrere.

Vores idé er, at telefoni skal styrke dit firmas forretning ved at rationalisere dine arbejdsgange eller ved at tilvejebringe nye ydelser, der forøger nytten for dine kunder.

Telefoni fra os skal skærpe dit firmas konkurrenceevne og derved gøre din forretning mere rentabel at drive.

Smilende kvinde taster på smartphone

Telefoniløsning

Få en telefoniløsning med omstilling, IP-telefoni og mobiltelefoni, der dækker alle kommunikations- og samarbejdsbehov i din virksomhed. Skræddersy din telefoniløsing ud fra en af de tre Connect 3.0 varianter.

Tre kollegaere kigger på notater

Telefonsystem

Overvejer du en “ren mobil“-løsning, kan du starte her. Ønsker du en ren IP-telefoniløsning, hjælper vi dig også på vej. Søger du del-elementer til en telefoniløsning, kan du også begynde her.

Smilende kvinde med smartphone i hånden

Integration

Dit firmas data er guld værd. Du kan høste værdien ved at sætte data automatisk i spil ved at integrere telefoni og firmaets IT-systemer. En række af vores kunder har valgt at integrere telefoni med CRM-systemer, ERP-systemer og andre systemer. Få inspiration til at afdække dine muligheder.

CRM
ERP
BI
Mand viser graf på PC til to kollegaere

Features

Connect 3.0 håndterer ca. 300 funktioner til telefoni og samarbejde. Din virksomhed er sikret det bedste udgangspunkt for smidig kommunikation og hurtig fremdrift i samarbejdsrelationer internt og eksternt.
 
 
 
 

Referencer