Job GDPR

Spørgsmål og svar omkring behandling af jobansøgninger

Hvor lang tid gemmer I min ansøgning?

Har du sendt en uopfordret ansøgning til Dstny A/S, kan vi i nogle tilfælde vælge at gemme din ansøgning i op til 6 måneder. I alle andre tilfælde vil vi slette den straks efter, den er færdigbehandlet.

Hvis ansættelsesprocessen til en specifik stilling tager mere end 6 måneder, så vil vi kontakte dig for at få din accept til at beholde din ansøgning og dit CV i længere tid.

Hvordan kan jeg få indsigt i, slettet eller berigtiget de oplysninger, som i har om mig?

Du kan til enhver tid skrive til dpo@dstny.dk eller hr@dstny.dk for enten at få indsigt i, slettet eller berigtiget de oplysninger, vi har registreret om dig.

Hvor kan jeg klage over behandlingen af mine personlysninger?

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på datatilsynet.dk.

Hvordan tilbagekalder jeg et samtykke?

Såfremt du i forbindelse med din ansøgning har givet et skriftligt samtykke til at vi f.eks. kan indhente referencer, straffeattest eller lignende, så kan du tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til hr@dstny.dk eller dpo@dstny.dk.

Indhenter i oplysninger om mig fra andre kilder?

Vi vil, hvis vi er interesseret i din ansøgning, ofte søge den information, der er offentligt tilgængelig omkring dig. Det kunne f.eks. være informationer, vi finder via en Google søgning eller via LinkedIn.

Dstny´s persondatapolitik

Se Dstny´s persondatapolitik for ansøgere og rekruttering her.