Mindre gas - flere gear

En snoet vej til succes

Teamånd, hårdt arbejde og konstant stræben efter fremskridt. Listen kan blive ved og ved, når det kommer til at nævne ting, der forener os i Dstny Group med professionel cykling. Derfor har vi valgt at være mednavnesponsor for det professionelle cykelhold Lotto Dstny. Vi ønsker begge at forme en bedre fremtid, udvikle os og selvfølgelig vinde!

Kommende vigtige løb

bike

8/5-12/5

Tour de Hongrie
gloves

14-19/5

4 Jours de Dunkerque / Grand Prix des Hauts de France
cycling

23-26/5

Tour of Norway
shoes

2-9/6

Criterium du Dauphiné
jersey

9-16/6

Tour de Suisse
trophy

29/6-21/7

Tour de France

Vi præsenterer vores Lotto Dstny sponsorship dokumentar! 🩵

Hos Dstny tror vi på, at samarbejde er nøglen til succes! Denne dokumentar om vores sponsorrejse med Lotto Dstny cykelholdene fanger virkelig hjertet og sjælen i vores partnerskab! God fornøjelse! 🎥🚴‍♂️🩵
Play video
Lotto-dstny-merch

Udstyret på!

Få dit Lotto Dstny udstyr her
Shop for cycling clothes, casual wear, or fan products in the official Lotto Dstny merchandise shop.
Se, og køb Lotto Dstny holdets tøj, accessories og fan-produkter. Besøg den officielle Lotto Dstny webshop.

2024 nye trøjer og nyt udstyr

Play video

Nye trøjer

Play video

Nye cykler - Orbea

Play video

Nye hjul - Zipp

Play video

Nye biler - BMW

Dstny - Kommunikation er nøglen

Play video

Lotto Dstny-holdet – en imponerende næsten 40-årig historie

Lotto Dstny er et belgisk professionelt cykelhold på UCI WorldTeam-niveau. Det første Lotto-hold, ledet af Walter Godefroot og hans stedfortræder Patrick Lefevere, så dagens lys i 1985. Lotto har været hovedsponsor for et professionelt cykelhold siden 1985, og i 2022 træder vi i Dstny også ind som topsponsor. Mere end tusind professionelle landevejsløb er blevet vundet, siden holdet blev grundlagt, herunder 79 etaper i Tour, Giro og Vuelta. Holdet opnår respekt på grund af dets kampånd, dets sympatiske image og dets ansvarsfølelse. År efter år får nye unge mandlige og kvindelige ryttere muligheder inden for de forskellige hold. Og fra 2024 med to danskere i herretruppen.

Bevæger os fremad

Engagement i alt, hvad vi gør
Mens det bliver mere og mere almindeligt at sidde stille, vil vi hos Dstny gerne bevæge os, bevæge dig fremad, bevæge dig hurtigere, bevæge dig mod en bedre og sundere verden. Vi opfordrer vores medarbejdere til at være lige så engagerede i deres sundhed, som de er i deres job. Om det er at cykle, danse, løbe, løfte vægte eller tage trappen i stedet for elevatoren, så hepper vi, for al bevægelse fremad er god bevægelse. Og vi er forpligtet til at blive ved med at bevæge os.
instagram_lottodstny

Følg os på instagram

På vores sociale medier poster vi premium-indhold om Lotto Dstny-holdet. Her kan du finde real-talk-interviews, løbsopdateringer og gameshow-agtige klip med cykelrytterne. Sørg for ikke at gå glip af noget!

Seneste Lotto Dstny nyheder

Dstny støtter Cycling4Cancer 2023 - 24 timer for fuld pedal

Vi deltager sammen med over 100 virksomheder og over 3.500 deltagere øst for Storebælt og har ”købt” en cykel, hvor 90% af beløbet går til ”Knæk cancer.”

Andreas Kron stiller op til Vueltaen for Lotto Dstny

Den 26. august 2023 går det løs med 1.etape af Vuelta a España i Barcelona, hvor Andreas Kron er med fra start. Løbet har 21 etaper og slutter med den sidste etape i Madrid den 17.september 2023.

Kom godt fra start i 2023 med Lotto/Dstny

Fra 1. januar 2023 er Dstny blevet hovedsponsor for Lotto/Dstny-cykelholdet sidestillet med den gamle hovedsponsor National Lottery. som er det belgiske pendant til Danske Spil.

Dstny bliver sponsor indenfor professionel cykling for at opbygge kendskabet i Europa

Pressemeddelelse 22. februar 2022