Bliv Dstny partner

Tag med på vores rejse, og tag din virksomhed til nye højder

Vi søger en Partner Account Manager

LÆS MERE

Bliv partner hos Dstny

Du vælger partnermodel ud fra din virksomhedsprofil. Ved partnermodel 1 leverer du leads til Dstny og opnår provision af den omsætningen, som lead’et generer. Ved partnermodel 2 fokuserer du på salget og lader Dstny klare hele leverancen og al support til dine kunder. Ved partnermodel 3 tager du ansvar for hele salgs-, leverance-, drifts- og supportarbejdet. Ud fra din virksomheds styrker tilbyder vi den partnermodel, der kan sikre jer en endnu stærkere position i markedet.

De 3 partnermodeller

Ambassadør

Modellen er for dig, der har kontakt til virksomheder, der kan være potentielle kunder på telefoniløsninger fra Dstny

Salgspartner

Modellen er for dig, der primært
fokuserer på salg

Whitelabel Partner

Modellen er for dig, der ønsker at varetage hele værdikæden overfor jeres kunder
– salg, leverance, drift og support

Hvem er vi?

Vi er en af de mest ekspansive CPaaS-udbydere på markedet og giver partnere muligheder for at tilbyde virksomheder omfattende løsninger til telefoni og kommunikation. Vi har arbejdet med partnere i mange år og har oparbejdet stor erfaring med at igangsætte og supportere partnere, så vi sammen kan lykkes i markedet. Dstny er aktiv i flere europæiske lande og leverer vores telefonservices på en platform, der i dag har mere ind 2,2 millioner brugere.

Hvorfor blive partner?

Vi har haft mange år til at udvikle og forfine vores samarbejde med forskellige samarbejdspartnere. Vi har udviklet processer og rutiner for effektivt at kunne træne og onboarde nye partnere. Med digitale værktøjer og portaler har vi de værktøjer, du skal bruge til at få succes. Derudover har vi en dedikeret partner-funktion og specialiseret partnersupport i Dstny A/S, som arbejder specifikt med vores partnere og deres kunder, så du altid får den målrettede support, du har brug for.

Ambassadør

Ambassadør setuppet er for dig, der har kontakt til virksomheder, der kan være potentielle kunder hos Dstny A/S. Når du henviser kundeemner til os, modtager du en kommission, der udgør en procentdel af den samlede ordreværdi.

Salgspartner

Salgspartner passer til dig, der ønsker at fokusere på salg i første omgang. Når du har underskrevet aftalen og uploadet den til Dstny, tager vores leveringsafdeling over og sikrer, at kunden kommer bedst i gang med deres løsning. Som salgspartner behøver du ikke tage dig af drift og supporten. Dine kunder har i stedet direkte kontakt med Dstny.

Whitelabel Partner

White Label Partner passer til dig, der har dine egne serviceteknikere og en leveringsafdeling, og som ønsker selv at tage sig af drift og support til dine kunder. Du er ansvarlig for hele salgsprocessen fra underskrevet aftale til drift og support. Selvfølgelig er vores partnersupport og erfarne teknikere kun et telefonopkald eller e-mail væk, hvis det er nødvendigt. Som Withelabel partner kan du vælge, at jeres kunders telefoniløsning brandes med jeres eget logo/skin.

Partner-ansvarlig

Lars Røjgaard Andersen

Lars Røjgaard Andersen

Ansvarlig for Dstny Danmarks partneraktiviteter.

(+45) 88776935 | (+45)20401384
lars.roejgaard@dstny.dk

Kontakt mig

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.