Presse

Velkommen – her finder du fakta, materialer og ressourcer

 

Du finder her den hurtige genvej til nyheder, fakta, præsentationer, spørgsmål og svar om Dstny og vores services – herunder billeder og logoer.

Under “Virksomhedsinformation” finder du links til andre sider på websitet og til PDF-dokumenter. PDF-filerne er brochurer og præsentationer. 

Under “Produktblade” finder du kortfattede beskrivelser i PDF-format af udvalgte af vores services, som vi anvender i afsætningen. Endelig finder du under “White Papers,” der er lidt mere dybdegående beskrivelser i PDF-format af udvalgte koncepter, FAQ, billeder og logoer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Om virksomheden

Hvornår blev Dstny A/S grundlagt?
Den danske del af Dstny blev oprindeligt grundlagt i Hørsholm i Danmark i 2005 og hed ipvision a/s. Dstny Group blev grundlagt lidt udenfor Bruxelles i Belgien i 2007 af brødrene Daan og Samuel De Wever.

Hvem ejer virksomheden?
ipvision a/s blev opkøbt af Dstny Group i august 2021.

Hvad er forretningsgrundlaget for Dstny?
Dstny´s forretningsgrundlag er at tilbyde professionelle kommunikations- og samarbejdsløsninger til erhvervslivet. Dstny sikrer, at virksomhedernes kommunikation og samarbejde med deres kunder har bedst mulige betingelser. Vores fokus er på vores kunders kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder. Vi leverer internetforbindelser, netværkmobiltelefoni og ip-telefoni, samt Unified Communications & Collaboration baseret på en hosted infrastruktur.

Hvor mange ansatte er der i Dstny?
Primo februar 2023 er der ca. 70 fuldtids-ansatte i Dstny i Danmark og ca. 925 medarbejdere i Dstny Group.

I hvilke lande opererer Dstny ?
Dstny fokuserer på det europæiske marked og opererer p.t i 8 markeder. Vi samarbejder på tværs af markederne, hvilket gør det muligt for vores danske kunder med UCC-løsninger at få lokal service og support i de øvrige 7 markeder. Desuden leverer Dstny netværksløsninger i Europa for virksomheder, som har behov for dette.

Ledelse i Danmark

Hvem er medlem af Dstny´s ledelse i Danmark?
Kåre Jacobsen (direktør), Thomas Jeshøj (salgsdirektør), Lars Røjgaard Andersen (direktør Large Enterprise, Partners & Public Sector), Kenneth Kjøbmand (direktør LAN/WLAN & Hospitality), Pernille Hjort (kundeservice- og leverancechef), Carsten Thomsen (chef for forretningsudvikling), Jesper Grann Larsen (udviklingschef), Annette Due (regnskabschef) og Mogens Yde-Andersen (marketingchef). Kontaktinfo på ledelsen.

Kontaktinformation

Hvor kan jeg tilmelde mig nyhedsmail omkring Dstny?

Du kan tilmelde dig nyhedsmailen ved at udfylde formularen her.

Hvem kontakter jeg i forbindelse med medie-relaterede spørgsmål omkring Dstny generelt?

Kåre Jacobsen, kaare.jacobsen@dstny.dk, tlf. 8888 7777

Ressourcer

Du finder billeder af ledelse og bestyrelse samt logoer her. Når du klikker på et billede eller et logo, downloader du elementet.

Logoer for print – CMYK i vector (.ai)

Logoer for web (.png)

 
 
 
 

Referencer