Andreas Kron stiller op til Vueltaen for Lotto Dstny

Følg Andreas Kron og Lotto Dstny i

Vuelta a España 2023

… og deltag i vores konkurrence om en cykeljersey

2 cm fra en etapesejr i Tour de France 2023

2 cm. Så tæt var Caleb Ewans fra at tage sejren den 4.juli i den 181,8 km lange 4.etape af Tour de France 2023 fra Dax til Nogaro. 2 cm ud af 181,8 km.

Selv om Lotto Dstny ikke vandt etaper i verdens største cykelløb blev det til tre 2.pladser og en 3.plads. Samlet set en meget pæn fremgang for Lotto Dstny, som Dstny er hovedsponsor for sammen med det belgiske spilfirma La Loterie Nationale.

Andreas Kron er med i Vuelta a España 2023

Packshot af Andreas Kron i Lotto Dstny cykeljersey

Mange danskere blev skuffede, da Andreas Kron ikke stod på holdlisten ved Lotto Dstny’s offentliggørelse af holdet til årets Tour de France. Andreas Kron fortalte efterfølgende, at han ikke følte sig tilstrækkelig klar. Andreas Kron var heller ikke med i det danske løb PostNord Danmark Rundt 2023, fordi han fokuserer 100% på at blive fit for fight til Vuelta a España 2023.

Den 26. august 2023 går det løs med 1.etape af Vuelta a España i Barcelona, hvor Andreas Kron er med fra start. Løbet har 21 etaper og slutter med den sidste etape i Madrid den 17.september 2023.

Vær med i vores konkurrence, vis din ekspertviden og vind

Vær med i vores lille Lotto Dstny konkurrence om at vinde en Lotto Dstny cykeljersey (L) ved at svare på følgende to spørgsmål.

Konkurrencen er afsluttet.

Opbevaring og anvendelse af data ifm. konkurrencen

Dstny A/S udveksler og opbevarer personoplysninger (navn, adresse, emailadresse og tlfnr.) på deltagerne i forbindelse med konkurrencen. Formålet med udvekslingen af personoplysninger er at gennemføre Tour de France-konkurrencen. Oplysningerne vil blive brugt til at identificere vindere, kontakte dem og levere vinderpræmien. Desuden kan deltagerne i konkurrencen blive kontaktet af Dstny A/S ifm. andre kommercielle formål. Personoplysningerne vil blive opbevaret i overensstemmelse med gældende lovgivning og kun så længe, det er nødvendigt, for at opfylde de angivne formål.
Ansatte i Dstny A/S samt deres familie kan ikke deltage i konkurrencen.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts