Dstny støtter Cycling4Cancer 2023 - 24 timer for fuld pedal

Fredag den 27. oktober 2023 kl. 18.00 går det løs ved Cycling4Cancer – Danmarks største teambuilding og netværks event, der afholdes i det nye Scandic Spectrum midt i København. Eventet slutter lørdag den 28.oktober kl. 18.00.

Vi deltager sammen med over 100 virksomheder og over 3.500 deltagere øst for Storebælt og har ”købt” en cykel, hvor 90% af beløbet går til ”Knæk cancer.”

22 mand høj fra Dstny A/S stiller i fuld Lotto Dstny cykeloutfit til 24 timers stafet spinning og holder Dstny’s cykel rødglødende døgnet rundt.

Desværre kan Cycling4Cancer-ambassadør Andreas Kron fra vores professionelle Lotto Dstny cykelhold ikke stille op pga. andre forpligtelser, så vi må nøjes med at heppe på ham og Jonas Gregaard i Vuelta’en, Tour’en og de andre store cykelløb.

 

Støt den gode sag, og deltag i konkurrencen om at vinde en VIP-tur til Tour de France 2024

Cycling4Cancer har gennem tiden indsamlet mere end 10 mio. kr. til det gode formål.

Du kan også støtte den gode sag ved at give et beløb via MobilePay på nummer 771168 til Cycling4Cancer. Hvis du tager et screenshot af kvitteringsbilledet og sender det i en email til marketing@dstny.dk deltager du i konkurrencen om at vinde en VIP-tur til Tour de France 2024, hvor du kommer helt tæt på Tour-pulsen og måske får mulighed for at hilse på Andreas Kron fra Lotto Dstny cykelholdet. Du kan donere frem til fredag den 3.november 2023 kl. 23.59.

VIP-turen er ikke fuldt tilrettelagt, da en række forhold skal falde på plads, før vi kan præsentere turen i detaljer. VIP-turen kommer til at bestå af betalt flyrejse, hotelovernatninger og overværelse af en etape af Tour de France 2024, som løber af stablen i perioden lørdag den 29. juni – søndag den 21. juli 2024.

VIP-turen har en værdi af min. 20.000,00 kr. En unik oplevelse, som ikke kan fås andre steder. Vinderen bliver trukket i november 2023 og får direkte besked.

Konkurrencen er gennemført, og vinderen er fundet.

Ansatte i Dstny A/S og deres familie samt personer med tæt tilknytning til Dstny A/S og Dstny Group kan ikke deltage i konkurrencen.

Dstny A/S anvender og opbevarer personoplysninger (navn, adresse, emailadresse og tlfnr.) på deltagerne i forbindelse med konkurrencen. Formålet med anvendelsen og opbevaringen af personoplysninger er at gennemføre Cycling4Cancer-konkurrencen. Oplysningerne vil blive brugt til at identificere en vinder, kontakte vinderen og levere vinderpræmien. Desuden kan deltagerne i konkurrencen blive kontaktet af Dstny A/S ifm. andre kommercielle formål. Personoplysningerne vil blive opbevaret i overensstemmelse med gældende lovgivning og kun så længe, det er nødvendigt, for at opfylde de angivne formål.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts