Karriere

Se ledige stillinger nederst

Gør du en forskel?

Vil du være med til at forme fremtidens IT-infrastruktur og kommunikationsløsninger til erhvervslivet? Vi leder efter nye medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for kunderne og kollegerne.

Vi har travlt, og vi vil vokse, og erhvervslivet vil gerne have vores løsninger. Vi leverer og vedligeholder innovative løsninger indenfor IT-infrastruktur, kommunikation og samarbejde som cloud-baserede tjenester, der bringer infrastruktur, telefoni, data og sikkerhed sammen, så vores kunder kun behøver at  fokusere på deres kerneforretning.

Derfor kan vi tilbyde dig en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du får stor indflydelse på dit daglige arbejde og din personlige udvikling.

Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover, og  i at få gjort tingene hurtigt, men ikke uden omtanke. Vi er ikke større, end at vi kender hinanden, og derfor er tonen også uformel og direkte. Vi hjælper hinanden i mål og drager samtidig omsorg for hinandens trivsel.

Hvis ikke den helt rigtige stilling er nedenfor – så kig ind på vores hjemmeside senere. Du kan også sende os en uopfordret ansøgning. Vi hører altid gerne fra entreprenante og dygtige mennesker med mod på udfordringer og lyst til ansvar.

ipvkontor_1
ipvkontor_3
dstny_indgang
ipvkontor_7
ipvkontor_4

Hvorfor vælge Dstny?

right-left-large

Gør en forskel

Vi uddelegerer opgaver og beslutninger og giver rum til at kunne sætte aftryk og til at skabe resultater, der gør en forskel
clock-one-thirty-regular

Moderne arbejdsliv

Vi tilbyder et moderne og fleksibelt arbejdsliv mht. arbejdstider og arbejdssted i en sund balance.
people-group

Dedikerede kolleger

Vi samarbejder på kryds og tværs og er også klar til at hjælpe vores kolleger, hvis det brænder på
earth-europe-regular

Europæisk miljø

Du får kolleger i 6 andre lande i Europa, som du skal løse opgaver sammen med. Og der opstår jævnlig jobmuligheder udenlands.

At arbejde hos Dstny

Arbejdstider og arbejdssteder
De fleste af os arbejder fra hovedkontoret i Nærum eller fra kontorerne i Risskov og Nørresundby  indenfor almindelige åbningstider mandag – fredag. Vi er dog fleksible ift. særlige hensyn og behov, og vi benytter os også af hjemmearbejde, når det passer godt ind. Arbejds- og fritidsbalancen har gode kår hos os.

Plads til personlig og faglig udvikling
Vores branche gennemgår hæsblæsende teknologiforandringer. Vi tror på, at de kommende 10 år byder på store forandringer i erhvervslivets måde at kommunikere, samarbejde og arbejde på. Ønsker du at arbejde med de nyeste teknologier og skabe værdi for kunderne og for Dstny, passer du godt ind.

Pension, sundheds- og tandforsikring
Oveni lønnen tilbyder vi en almindelig god pensionsordning og en sundhedsforsikring, som også dækker dine børn i husstanden op til 24 år, og god tandforsikring. Endelig dækker vi udgifter til mobilabonnement og internet og giver tilskud til ny smartphone.

Sund frokostordning
I vores kantine i Nærum byder vi hver dag på et sundt og bredt udvalg af varm mad, brød, pålæg og velsmagende salater. Der eraltid noget for enhver smag. Hver fredag morgen spiser vi morgenmad med lunt bagværk sammen. 

event_fodbold
event_ishockey
event_grilleriet_2
event_gokart
event_traf

Medarbejdere

Man føler, at man er på en fælles rejse. Vi har fælles mål. Alle hjælper hinanden. Gode arrangementer og ture til udlandet.
Andreas - Projektleder
Har været her siden 1.januar 2020
Vi har stor frihed under ansvar. Vi har en meget flad organsation. Man bliver hørt. Ting kan gå stærkt fra idé til handling. Og så har vi gode kolleger og gode fester.
Linda - Customer Solution Specialist
Har været her siden marts 2019
Man er med til at gøre en forskel, fordi her er højt til loftet, mulighed for indflydelse og et godt sammenhold
Morten - Customer Solution Manager
Har været her siden juli 2007

Ledige stillinger

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til hr@dstny.dk.
Hvis du vil vide, hvordan vi behandler jobansøgninger, klik 
her

Vi har ingen ledige stillinger pt.