Microsoft Lync Certificeret

Som den kun anden teleudbyder i Danmark er Dstny A/S nu officielt blevet SIP trunk certificeret
til Microsoft Lync 2013 (samt TLS & SRTP) og træder nu ind på Microsoft Lync markedet.

Dstny A/S bliver SIP Trunk certificeret til Microsoft Lync og udvider forretningen

Dstny A/S har som den eneste i Danmark hidtil bestået den mest omfattende certificeringsproces, som man nu skal gennemføre for at blive IP service provider partner certificeret til Microsoft Lync 2013 samt TLS & SRTP.

I praksis betyder det, at Dstny som kun anden teleudbyder i Danmark kan tilbyde at koble teletrafiklinjer krypteret og certificeret op mod Microsoft Lync 2013. Markedet for Microsoft Lync 2013 telefoni vokser kraftigt i Danmark, og Dstny ønsker at fortsætte den kraftige vækst og konsolidere vores position som erhvervslivets teleselskab ved også at kunne tilbyde vores større kunder Microsoft Lync telefoni.

Derfor er der over de sidste 6 måneder investeret massivt i Microsoft Lync uddannelse, rekruttering af erfarne Microsoft Lync kompetencer og i Microsoft Lync 2013 certificeringen.

Danske virksomheder, som ønsker Microsoft Lync telefoni, får nu et fleksibelt og konkurrencedygtigt alternativ til de eksisterende muligheder.

”I takt med, at vi vokser, byder vi også stadig større kunder velkommen til Dstny,” siger adm.dir. og medstifter af Dstny Kenneth Andreasen.

Han fortsætter: ”Vi støder ofte ind i ønsket om Microsoft Lync hos større kunder. Da vi har aggressive vækstmål, er det naturligt for os at kunne tilbyde dette også. Vi satte certificeringsprogrammet i gang i foråret.

Undervejs har vi erfaret, at der er meget betydelige forskelle på vores nuværende telefonsystemer og på Microsoft Lync telefoni. Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har fået det blå stempel fra Microsoft, så vi kan tage hul på et nyt kapitel.”

”Vi er i gang med at etablere partnerskaber med naturlige samarbejdspartnere, der kan komplementere os kompetencemæssigt på hele Microsoft Lync-feltet, så danske virksomheder kan få den komplette løsning ét sted. Visionen er, at vi bygger bro mellem det bedste fra Microsoft Lync verdenen og den bedste telefonifunktionalitet fra vores nuværende løsninger og tilbyder danske virksomheder markedets mest konkurrencedygtige kommunikationsservices,” afslutter Kenneth Andreasen.

Spørgsmål kan rettes til:

Direktør og medstifter hos Dstny A/S:
Peter Reich, tlf. 8888 7771 eller 2720 2620

Adm.dir. og medstifter hos Dstny A/S:
Kenneth Andreasen, tlf 8888 7770 eller 5199 0000

Kort forklaring af begreber

IP service provider partner certificeret til Microsoft Lync 2013 samt TLS & SRTP

TLS: Transport Layer Security

SRTP: Secure Real-time Transport Protocol

TLS & SRTP: Dstny A/S er officielt certificeret til at drive sikker og krypteret kommunikation over alle typer netværk

Fakta om Dstny A/S

Dstny A/S tilbyder professionelle kommunikationsløsninger til erhvervslivet. Dstny A/S sikrer, at virksomhedernes kommunikation med deres kunder har bedst mulige betingelser, og vi leverer fibernetværk, mobiltelefoni og IP-telefoni, samt Unified Communications baseret på en hosted infrastruktur. Vores fokus er på vores kunders: kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder.

Dstny A/S blev stiftet i 2005, og virksomheden er vokset i gennemsnit 40 % over de sidste 4 år. Dstny A/S er delvist ejet af Vækstfonden og 100 % danskejet. I 2009 blev Dstny A/S nomineret til “Entrepreneur of the Year af Ernst & Young.” Dstny A/S er i dag omkring 70 medarbejdere.

 
 
 
 

Referencer