Destiny anerkendes som førende europæisk udbyder af unified communications as a service

Pressemeddelelse 9.november 2021

Destiny – en førende UCaaS-spiller i Europa

Destiny, Dstny’s moderselskab, annoncerer i dag, at de er blevet anerkendt som en af de førende ledere med høj vækst og fortsat innovation af Frost & Sullivan i “2021 UCaaS Frost Radar™”-rapporten.

Rapporten er en brancheanalyse, der gennemgår det europæiske hostede IP-telefoni og UCaaS-marked. I et konkurrencefelt med mere end 120 europæiske branchedeltagere har industrianalytiker-teamet bag rapporten identificeret 23 branchevækst- og innovationsledere.

“Destinys position på Frost & Sullivan Radar repræsenterer høj vækst og fortsat innovation. Med intern teknologiudvikling og opkøb leverer Destiny løsninger, som virksomheder efterspørger for at transformere deres drift ved at digitalisere arbejdsgange og kundepleje.
De unikke UCaaS-løsninger repræsenterer en vigtig differentiator og vækstkatalysator for Destiny, da europæiske virksomheder i stigende grad kræver fleksibiliteten til at arbejde hvor som helst,” forklarede Elka Popova, Vice President of Research hos Frost & Sullivan.

2021 UCaaS Radar Rapport

2021 Frost & Sullivan UCaaS Radar-rapporten fremhæver flere nøglestyrker hos Destiny, herunder:

 

  • Brancheførende UCaaS-løsninger, der baserer sig på proprietære platforme og teknologier.
  • En omfattende serviceportefølje, der basererer sig på flere strategiske opkøb.
  • Den oprindelige UCaaS-platform som en af de vigtigste differentiatorer.
  • Den omfattende markedsandel og hurtige vækst – dels organisk og dels gennem engrospartnere kombineret med en ambitiøs opkøbsstrategi.

En førende paneuropæisk UCaaS-udbyder

Frost & Sullivan-rapporten fremhæver Destinys evne til at skalere hurtigt og vinde yderligere markedsandel, hvilket nu gør Destiny til en af de førende paneuropæiske UCaaS-udbydere.

En mobil-først-tilgang kan placere Destiny som den foretrukne UCaaS-partner for europæiske teleoperatører, der søger at blive mere agile og udnytte deres 5G-netværk til at opnå en konkurrencefordel på UCaaS-markedet, vurderes det i rapporten.

Fornyelse af brugeroplevelsen

Chris Parker, CPIO hos Destiny, mener, at Destinys Radar-position vil blive endnu bedre, når markedet kommer til at opleve resultatet af brugeroplevelsesteamets arbejde. ”Vi ved, at værdien af teknologi kun realiseres, når brugerne oplever, at deres arbejdsdag bliver mere produktiv pga. optimerede brugergrænseflader.

Vi har gjort brugervenlighed til topprioritet i alt, hvad vi satser på fremover. De slutbrugerapplikationer og partnerværktøjer, vi udvikler, vil blive yderligere optimeret med et skarpt fokus på enkelhed.”

Info / fakta

For mere information

Veerle Wijsgeer
PR Destiny

Email: veerle.wijsgeer@destiny.be
Telefon: +32 495 580 797

Om Destiny

Destiny, oprindeligt belgisk, er en europæisk leder og innovator inden for sikker cloud-kommunikation baseret på kraftfulde og sikre mobile-first-produkter og UCaaS. Destiny giver +2 millioner forretningsbrugere mulighed for at kommunikere, samarbejde og yde god kundeservice. Virksomheden gør det muligt for tjenesteudbydere, kanalpartnere, slutkunder og 3. partsudviklere at drive sund virksomhed med Destinys cloud-økosystem. Destiny har hovedkontor i Bruxelles, 700 ansatte i 7 europæiske lande og en forventet årlig omsætning på tæt på €200 millioner i 2021.