Dstny Converge: Universal FMC til den næste generation af mobil erhvervskommunikation

Orlando, Florida 26. marts 2023

Dstny, som er førende inden for “Fixed Mobile Convergence” (FMC) og en global udbyder af cloud-baserede løsninger til forretningskommunikation, annoncerer lanceringen af Dstny Converge, en banebrydende FMC-service designet til at bygge bro mellem på den ene side Unified Communication-brugerne med evt. virksomhedstelefonudvidelser og på den anden side deres mobile SIM-kort-services.

Denne innovative cloud-baserede løsning giver “UC og mobile”-tjenesteudbydere mulighed for at levere problemfri kommunikationsoplevelser gennem mobilens indbyggede opkaldsfunktioner uden behov for smartphones, apps eller data. Brug af den oprindelige opkaldskapabilitet på brugerens mobiltelefon giver tilgængelighed, pålidelighed og lang batterilevetid, som dataafhængige telefoni-apps ikke kan levere.

Dstny udnytter denne markedsledende voice-teknologi og årtiers erfaring og knowhow. I dag leverer Dstny FMC-tjenester i international skala til over 2,3 millioner daglige aktive mobilbrugere, og tjenesteudbydere, der tilbyder Dstny’s FMC, ser en adoptionsrate blandt erhvervsbrugere på UC på 92 %.

Drevet af den unikke og patenterede “core bridging”-teknologi tilbyder Dstny Converge universel kompatibilitet  med stort set enhver eksisterende UC-tjeneste og med det globale netværk af mobile netværksoperatører (MNO’er).

“Flere nylige tekniske og markedsmæssige udviklinger har åbnet for nye muligheder for FMC-relaterede tjenester,” sagde Johan Dalström, chief product officer hos Dstny. “Forretningsmæssig og pålidelig kommunikation til brugere i frontlinjen og i marken sammen nye teknologiske fremskridt såsom eSIM og multi-SIM-enheder har gjort tilføjelsen af en “work-line” til enhver mobiltelefon enkel og billig.”

Dalström fortsatte: “Med førende udbydere som Microsoft, der anerkender behovet og muligheden for FMC med lanceringen af Teams Phone Mobile, er vi glade for at kunne udrulle vores “carrier-grade” afprøvede teknologi til UC-udbydere og mobiloperatører, som sætter dem i stand til at tilbyde deres marked en konkurrencedygtig forretningsservice. Derudover har vi gjort det særligt nemt for UC-udbyderen og MNO’en at komme i gang med at anvende Dstny Converge. Især giver vi dem mulighed for at springe IMS-integrationen over til mobiloperatøren for at forkorte time to market”.

Den universelle tilgang til at integrere Dstny Converge med både UC-platforme og mobiloperatører betyder, at der kræves meget begrænset eller ingen dybere fagligt funderet indsats for at få tjenesten i gang. Internationale mobiloperatørforhold, som Dstny har på plads, giver UC-udbydere mulighed for at få Dstny Converge-tilbuddet på markedet på rekordtid og med mulighed for, at en UC-udbyder kan vælge den MNO, som de foretrækker.

Dstny Converge tilbyder adskillige fordele for serviceudbydere til at drive vækst, herunder øget værdi, et udvidet kernetilbud og evnen til at glæde kunder med hurtig aktivering og selvbetjeningsmuligheder.

Oplev styrken ved Dstny Converge, og transformer din virksomhedskommunikation i dag. For mere information, besøg www.dstny.com/fmc.

 

For mere information
Christian Hed – CMO, Dstny
E-mail: christian.hed@dstny.com

Om Dstny
Dstny er en førende leverandør af cloud-baserede virksomhedskommunikationsløsninger. Med mere end 3 millioner brugere forenkler Dstny kommunikationen for virksomheder, partnere og tjenesteudbydere med interaktive værktøjer leveret som en tjeneste på tværs af alle formater, inklusive tale, video og chat. Dstnys innovative teknologi og stærke lokale partnerskaber med et mobilt-først-design og nem integration giver mulighed for at levere exceptionelle brugeroplevelser. Med hovedkontor i Bruxelles har Dstny 1000 ansatte i 7 europæiske lande og en årlig omsætning på 250 millioner euro.

Læs mere på www.dstny.com

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts