2023 Frost Radar™ rapport viser, at Dsny styrker markedspositionen

Dstny styrker UCaaS sin position på markedet

Pressemeddelelse 29. november 2023

Frost & Sullivan har udarbejdet en omfattende Frost Radar analyse af det europæiske marked for hosted IP-telefoni og UCaaS. Blandt over 120 kandidater identificerer rapporten de øverste ledere inden for vækst og innovation i sektoren.

Markedskort over teleudbyderes position 2023 i følge Frost & Sullivan

”Dstny rangerer blandt de førende på Frost Europe UCaaS Radar. Deres innovation og væksthastighed er drevet af deres evne til at hjælpe kunder med at komme opnå de centrale UCaaS-fordele, herunder driftseffektivitet og øget brugerproduktivitet, for at transformere og optimere deres virksomheder gennem integration af kommunikation med kundeoplevelser (CX) og vigtige arbejdsgange” siger Robert Arnold, Industry Director – Information & Communications Technology hos Frost & Sullivan.

Ved at omfavne en strategi med opkøb og udnyttelse af proprietære teknologier har Dstny lavet en suite af mobile-first UCaaS-løsninger, der imødekommer den moderne arbejdsstyrkes behov. Virksomhedens vækst er også drevet frem af betydelige investeringer i UI/UX, tydeligt i udviklingen af løsninger som Dstny Converge FMC, ConnectMe-klienten og den nyligt lancerede Call2Teams Go-applikation.

Under reflektion over Dstny’s rejse og fremtidige retning bemærker CPO Johan Dalstrom:”Vores styrkede position på Frost & Sullivans Radar bekræfter vores forpligtelse til at styrke virksomheder med avancerede kommunikationsværktøjer. Den kontinuerlige anerkendelse som brancheleder inspirerer os til at styrke innovation yderligere og levere enestående værdi til vores kunder over hele verden.”
Med en ambitiøs go to market-model og forbedrede servicetilbud er Dstny positioneret til fortsat succes på UCaaS-markedet.

Download den fulde Radar Rapport

Download

For mere information

Christian Hed – CMO Dstny

Email: christian.hed@dstny.com

 

Om Dstny

Dstny er en førende europæisk udbyder af cloud-baserede virksomhedskommunikationsløsninger.

Med mere end 3,5 millioner brugere forenkler Dstny kommunikationen for virksomheder, partnere og tjenesteudbydere med produkter leveret som en service på tværs af alle formater og inklusiv tale, video og chat. Dstnys innovative teknologi og stærke lokale partnerskaber med et mobilt-først-design og nem integration giver mulighed for at levere exceptionelle brugeroplevelser. Dstny har hovedkontor i Bruxelles og har ca. 1000 ansatte i 7 europæiske lande og en ca. € 250 millioner årlig omsætning.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts