Udvidelse af Verden+: Nu med 11 nye lande!

Hos Dstny er vi altid på udkig efter nye måder at forbedre vores tjenester på, så vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor er vi glade for at meddele, at vores populære tillæg til vores mobilpakker Verden+ er blevet endnu bedre! Vi har tilføjet 11 nye lande til Verden+-rejsedatapakken, hvilket bringer det samlede antal lande fra 63 til hele 74.

Det betyder, at du kan ringe endnu bredere ud i verden til en fast lav pris, og du vil opleve større fleksibilitet i dine internationale opkald og data.

hand-holding-dollar-regular
Fast lav pris på tale og mobildata i 74 lande udenfor EU+ pakken
money-bill-regular
Du kender udgiften, før du begynder at ringe og bruge mobildata
gas-pump-regular
Verden+ rejsedatapakker aktiveres og genoptankes med SMS

Hvad betyder det for dig?

Hvis du allerede har Verden+ rejsedatapakken, kan du nyde godt af denne opdatering uden ekstra omkostninger. Med de nye lande inkluderet udvider du din rækkevidde og kan komme i kontakt med endnu flere internationale kontakter, kunder og partnere til samme lave faste pris.

Har du endnu ikke en mobilpakke med Verden+? Så udvid eller skift din mobilpakke ved at udfylde og sende webformularen nedenfor. Med hele 74 lande inkluderet, bliver det nemmere end nogensinde at holde forbindelsen ved lige, uanset hvor i verden dine forretningspartnere eller dine kære befinder sig.

Hvilke nye lande er tilføjet?

De 11 nye lande, der er blevet en del af Verden+ pakken, er følgende:

Europa (udenfor EU+ pakken):
Cypern (den tyrkiske del)

Caribien:
Aruba
Jamaica
Montserrat
Tortola

Oceanien:
Fransk Polynesien

Asien:
Guam
Laos
Saipan
Østtimor

Sydamerika:
Surinam

Dette giver dig ikke kun en bredere geografisk dækning, men også en mere dynamisk kommunikationsplatform.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Kom godt i gang

Hvis du vil vide mere om de nye lande i Verden+ pakken eller om, hvordan du kan opgradere din nuværende mobilpakke, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din mobilpakke.

Recent posts